Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fetysz kobieta

Polecane posty

Gość gość
I się obudziłeś. ...pedałku hehe

Gość gość
Szczera prawda, musiałam się tym z wami podzielić.

Gość gość
Moja dziewczyna jest tak samo cycasta jak moja mama i babcia. Chętnie ubiera fartuch mojej mamy i ja drugi. Bardzo mnie to podnieca, a ona szybko się dowiedziała od mamy że w wieku dorastania wlepiałem w nią i babcię wzrok pełen porządania gdy miały na sobie tylko bieliznę i fartuszki. Często wykradałem im te stylonowe cuda i spuszczałem się w nie. Babcia zawsze pozwalała mi ze sobą spać nawet gdy tryskałem na nią jak spała. Mama za to gdy przychodziła rano mnie budzić do szkoły, zawsze miała na sobie tylko sam fartuch, obciskający jej wielkie piersi i resztę cudownego ciała. Zawsze zaciągała ze mnie kołdrę i jak mi stał to kilka razy waliła mi ręką i obciągała.

Gość gość
Babcia mojego kolegi czasem zakłada fartuch stylonowy. Ma ich bardzo dużo. Lubię do niego chodzić i patrzeć na nią podczas rozmowy. Jest bardzo miła, wysoka, szczupła i ma piękny duży dekolt zawsze, bo i piersi ma spore. Często o niej marzę jak sobię walę. Ukradłem jej dwa fartuchy i w nie wytryskuję.

Gość gość
Spotkałem ostatnio po dziesięciu latach przerwy mój obiekt porządania z podstawówki, panią Alę, sprzątaczkę z najwiekszym biustem. Ma teraz 58 lat i wygląda cudownie. Mieszka niedaleko więc zaprosiła mnie na kawę. Kiedy powiedziałem jej że od zawsze mi się podobała w swoim fartuszku, ubrała się w niego i zaczęła mi walić cycami. Spotykamy się czasem na figielki

Gość gość
W weekend w kuchni naszedłem moją mamę jak w samym fartuszku zapiętym na jeden guzik z samego rana waliła konia mojemu bratu!!! Przerwali i rozbiegli się. Obiecałem że nikomu nic nie powiem i się przestali bać. Bardzo jednak się tym podnieciłem. My jesteśmy po trzydziestce a mama po sześćdziesiątce. Dałem się jej namówić i z wdzięczności mi też zwaliła. Było mi tak dobrze i tak grzesznie że teraz kilka razy dziennie mi wali albo ciągnie. Bratu podobno wtedy robiła pierwszy raz. Razem też nam waliła. Brat ma mniejszego i mniejsze jajka. Podobno z ojcem już ponad rok nic i zaczęła szaleć. Aby pomóc mamie w zaspokojeniu sexualnym chodzimy na zmianę co noc na całą noc ją ****ać. Zawsze jednak jest w swoim fartuchu od udoju mleka. W razie czego żeby wytrysniete nasienie nie dotknęło jej ciała. A mi się bardzo to podoba i jest moim fetyszem.

Gość gość
U mnie w domu zawsze mama i babcia ubrane są w fartuchy stylonowe. Obie mają duże piersi i tyłki.

Gość gość
Moja matka jest sprzątaczką w dużym zakładzie. W swoim roboczym fartuchu wyglada bardzo podniecająco. W domu często ojcu obciąga w nim i sperma ląduje na fartuchu na cycach.

Gość gość
Mam 62 lata i jestem hojnie obdarzona. Uwielbiam moje fartuszki. Wiem że jestem w nich sexy. Mam syna po trzydziestce i wiem że bardzo mu się podobam w fartuchu. Męża nie mam i pewnie dlatego mam tak bardzo bliskie relacje z synem. Przyznał że w fartuchu jestem jego fetyszem. A ja uwielbiam pieścić godzinami jego wielki drąg.

Gość gość
Ty szmato

Gość gość
Moja stara też pieści mi drąg, często właśnie jak jest w fartuchu. Nawet w domu zakłada go jak robi mi loda żebym jej nieospermił. A mnie to kręci jeszcze bardziej. Nawet podczas sexu ma na sobie fartuch.