Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta jest

Zemsta na ex

Polecane posty

Gość zemsta jest

w jaki sposób zemściliście się na swoich ex i czy ten sposób był skuteczny ?

Gość gość
Kumpel zadzwonił do jego obecnej laski i powiedział , że przyprawiła mu rogi.

Gość zemsta jest
podzielcie się swoimi historiami

Gość gość
sama chcialabym jakis pomysl bo wlasnie wypisuje do mnie byly, ktoremu bardzo ale to bardzo chcialabym sie 'odwdzieczyc' 🖐️

Gość gość
Ona nie zrobila nic. Były jej podziękowal.

Gość gość
mozna np do niego zadzwonic i powiedziec ze jest sie nosicielem jakiegos weneryka i zeby poinformowal o tym swoje partnerki

Gość zemsta jest
A ja zrobiłam w ten sposób : pracujemy razem i on mnie wykorzystał i porzucił zaczął mnie kompletnie olewać itd ... przemyślałam sprawę i wpadłam na pomysł zamówiłam wielki bukiet kwiatów dla siebie z dostawą do pracy ( anonimowo oczywiście) jego mina po zobaczeniu tego bezcenna aż w oczach miał łzy!! haha ja się pieścić nie będę ... na prawdę odetchnełam z ulgą :D

Gość zemsta jest
człowiek to nie zabawka że można się nim pobawić i rzucić w kąt! tylko zwyrodnialcy pozbawieni uczuć robią to w ten sposób ale dobro jak i zło wraca ze zdwojoną siłą ... wszystko w swoim czasie :))

Gość zemsta jest
wiesz co minęło 2 tygodnie od tego momentu , a '' byliśmy '' jakoś niecałe 3 miesiące , ja mam gorzej bo muszę go widzieć w pracy codziennie . Ale nauczyłam się robić tak samo jak on i lata mi koło ... jego obecność totalne zobojętnienie już teraz ... niech się dusi sam w sobie za głupoty trzeba płacić . J a już się z tym prawie pogodziłam . Na pewno jego kolejna będzie zadowolona jak w trakcie stosunku będzie mu opadał i będzie '' pomagał'' sobie ręką haha po czym będzie próbował znów dojść przez 15-20 minut hahaha

Gość zemsta jest
niby czemu ? bo prawde mówie

Gość gość
mszczenie się na kimkolwiek jest załosne

Gość gość
fakt jest tai ze nie wolno bawic sie uczuciami drugiej osoby, tyle w temacie

Gość zemsta jest
ja tylko zamówiłam sobie te kwiaty anonimowo ... nic poza tym . Traktuje go w ten sam sposób jak on traktuje mnie ... i tyle w tym temacie

Gość gość
bardzo dobrze zrobilas, ja bym jeszcze ropowiedziala ze ma malego i mu nie staje

Gość gość
no dawajcie jakies pomysly jak sie zemscic na bydlakach!!!!

Gość gość
ja p*****le, wiecej komentarzy mozna zebrac pod tematami Macka B typu obiad na siodmy poniedzialek pazdziernika albo cos o prawikach niz temat ktory mnie interesuje - zyciowy 🖐️

Gość zemsta jest
gdy ktoś pyta '' co się stało czemu nie jesteście już razem '' ja mówię prawdę '' on potrzebował mojego ciała nie mojego uczucia '' nie będę niczego ukrywać ani się wstydzić ja nikomu nic złego nigdy nie zrobiłam więc za kogoś niebęde ponosić odpowiedzialności ... Pierwszy raz zemściłam się na facecie miałam w całym życiu 4 NIE MA TO TAMTO W TEN SPOSÓB OSTĘPUJĄ 1000% GENTELMENI!!! słyszałam że można się mścić za pomocą : -smsów - maili - wysłać wasze wspólne zdjęcia jeśli wiesz z kim aktualnie jest (sukces murowany) - pokazać jak sobie świetnie bez niego radzisz - zmienić siebie - nic nie boli ich bardziej jak granie w te same karty co oni : OLEWAĆ OLEWAĆ I JESZCZE RAZ OLEWAĆ!! - zamówić sobie kwiaty itd wiele tego jest

Gość zemsta jest
- zdjęcie z innym też łapie za serce - zablokować go na Fb usunąć numer i najlepiej zmienić I któregoś dnia nie spodziewanie pojawi sięw drzwiach z wielkim bukietem kwiatów i wręcz będzie błagać o wybaczenie ale uważajcie nie dajcie się omotać po raz kolejny ... muszą ponieść odpowiednie konsekwencje za swoje czyny!

Gość gość
tych s*******i i tak nic nie ruszy 🖐️

Gość gość
rób mu głuche w nocy z prywatnego

Gość gość
jesli ktos z kimś zerwal, to trzeba zrozumiec ze juz nie ineteresuje osoby zrywającej czy ten z kim zerwala sie zmienia, dostaje kwiaty, jest obojetny ! nie zrywa sie zeby poprawic cos w zwiazku, cos udowodnic, tylko po to zeby ukladac sobie zycie z kims innym.. dajcie sobie spokoj i przestancie sie ludzic,ze tego kto zerwal interesuje co u was

Gość zemsta jest
on i tak tel nie odbiera . Kiedyś zmądrzeje and then i will say SORRY BABE NOW IS TOO LATE SO LEAVE ME ALONE

Gość gość
po co sie mscic tracisz swoja energie zdrowie stres i dalej przezywasz od nowa po jaki gips odpusc znajdz swojego i zyj swoim zyciem bo sama siebie zjadasz

Gość zemsta jest
ale on zerwał poprzez milczenie poprzez ignoracje on mi nic nie powiedział po prostu perfidnie wykorzystał i zostawił bez słowa, uwierz to jest okropne, wstyd mi za niego , kiedyś chciałam go zapytać o co mu chodzi to powiedział że JA NIE MOGĘ Z TOBĄ ROZMAWIAĆ pytałam więc dla czego NIE WIEM

Gość zemsta jest
on jest młodszy o 2 lata ode mnie ma 23

Gość gość
"gość tych s*******i i tak nic nie ruszy". No właśnie. Dlatego to jest bez sensu. Jak ktoś nie ma żadnych ludzkich uczuć, to i tak niczego nie zrozumie i niczym się nie przejmie. Szkoda czasu i atłasu.