Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta jest

Zemsta na ex

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś się obudzi , ale będzie za późno , musi to poczuć na własnej skórze i zrozumieć swoją głupote ...Kiedyś za wszystkie błędy popełnione w życiu będzie trzeba zapłacić Bóg jest sprawiedliwy :)

Gość gość
Przejmie przejmie :D oni nie lubią gdy ta, którą wykorzystali dostaje kwiaty itp. większość gra twardzieli a to frajerzy są.

Gość BellAELLA
a pózniej sie dziwią dlaczego tym laską wszystkim zależy na kasie bo k***a mać wam zależy tylko na seksie a nie na uczuciach jesteście egoistami jakich mało dla tego w ten sposób kobiety wam się odwdzieńczają !! a większość was niby tacy maczo a w łóżku kompletne ciotki które nawet nie umieją zadbać o kobiete nie wspominając o orgazmie . Dla nas to nie frajda 5 minutowy 1 numerek haha bo na więcej was nie stać wykorzystując kobiety sami sobie wyrządzacie krzywde

Gość BellAELLA
jeśli my jesteśmy dla nich '' szmatami'' to powiedzcie mi kim oni są ? przecież oni też się '' puszczają '' hahaha czyli zwykli ''szmaciarze'' same ze sobą przecież seksu nie uprawiamy

Gość gość
No tak szmaciarze uprawiają seks ze szmatami, nie inaczej.

Gość silna bezsilna
mnie też rzucił kiedyś bez słowa , milczał milczał i gdy po 3 miesiącach stanęłam na nogi zaczęłam się spotykać na nowo z kimś po czym tamten się obudził i żyć mi nie dawał oskarżał że na niego nie czekam że go oszukałam zdradziłam . Bolało mnie teraz boli jego więc role się odwróciły . Nauczył mnie jednego że jeśli na samym początku związku facet mówi już kocham cie itd to wówczas zależy mu tylko na seksie . ja nauczyłam się jednego teraz gdy ktoś będzie się spóźniał , nie będzie się starał , będzie mnie lekceważył , będzie składał irracionalne obietnice lub seks będzie do d**y to zrobie z nimi to samo co oni ze mną kiedyś ... nie ma litości teraz jestem nowa i bogatsza o nowe doswiadczenia. A tobie współczuje najmocniej że musicie ze sobą pracować i sie codziennie widzieć . Olej go to co odeszło już nie wróci ... stracony czas żałujesz? nie musisz co było wczoraj to przeszłość P*****L ja stawiam na jutro , postawisz ze mną ??

Gość zemsta jest
jest tu ktos ?

Gość gość
BellAELLA - zadbaj najpierw o ortografię i nieco oleju w głowie. Bo sama bym od Ciebie uciekła, gdzie pieprz rośnie, gdybym była facetem.

Gość gość
ja wyslalem nagie zdjecia ex do jej szefa....niech wie ze k***e zatrudnia