Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_vip_

Dlaczego tak ciężko znaleść szczerą kochającą niezdradzającą

Polecane posty

Gość gość_vip_

uczciwą, mądrą, uczuciową dziewczynę ? Wookoło same materialistki, plotkary, obrabiające d**ę facetom, nieszczere, bezczelne, roszczeniowe itp. K***a co sie stało z tym światem ? Jak tak słuchałem co opowiadał dziadek czy wujek jak kiedyś sie zdobywało kobiete i jak wyglądała prawdziwa miłość to aż im zazdroszcze...

Gość Jestem  jaki  Jestem
Niestety teraz są tylko imitacje prawdziwych kobiet :(

Gość gość77
oj, biednyś ty... chyba cię cos ominęło w życiu

Zazdrość bo jest czego ale może i dla Ciebie jakiś relikt minionej epoki się zachował .

Gość gość
ja też bym chciała pana który nie zdradza gdzie takiego znaleść

Gość gość
ja też bym chciała pana który nie zdradza gdzie takiego znaleść

Gość gość_vip_
mi chodzi o taki ogólny materializm o tym, że dziewczyny chodzą sie chwalić pierdołami, moja byłą np. jak kupiła nowe buty to latała do mamy, taty, kuzynki żeby sie pochwalić jak coś kupili to zawsze było najlepsze i najdroższe każdy musiał o tym wiedzieć niby nie leciałą na kase, ale takie jakieś dziwne zachowanie. Zresztą jak słysze o czym czasami gadają dziewczynynp. w klubie to włos mi sie jeży na głowie.

Gość gość_vip_
nie szukam tylko ssłysze o czym takie osoby rozmawiają i może nie w klubie ale np. przy piwie w pubie i to niby nie głupie dziewczyny bo studentki masakra.

Gość gość
ja nie mam zamiaru nikogo zdradzac keiruje sie w zyciu tylko uczciwoscia i szukam tylko dziewicy

Gość handlasz
niby czemu dziewicy ? a taką co facet wychoojał to już nie chcesz mimo, że może też być ciepłą i uczuciową osobą?

Gość gość
większość mężczyzn nie szuka kobiety tylko 'zabawki' do zaspokajania swoich potrzeb to żałosne

Gość gość
Ja byłam szczerą, kochającą dziewczyną, a mimo wszystko itak mnie zostawił:(((

Gość do handlasz
jak ktos jest prawiczkiem to bedzie raczej szukal dziewicy

Gość gość
Już widzę jak doświadczona seksualnie kobieta mówi " Nie obchodzi mnie, że jesteś prawiczkiem i tak Cię kocham " bez żartów

Gość gość
zgadzam sie z gosciem 19:37 ja bylam zona idealna,obiad na stole,zero kontroli,nigdy nie zabranialal czasu z kolegami bo wiadomo facet musi miec swoje sprawy,sex przez 17 lat prawie codziennie jak okres to sa inne sposoby zaspokojenia kochanego mezczyzny,dzieci zadbane ,wesole, pozapisywane na sporty,swieta zawsze choinka tradycyjny staropolki posilek zeby podtrzymac tradycje i co??? stwierdzil ze mu sie gust zmienil i poznal kogos kto go rozumie i nie wie co dalej bedzie robil a ja ze zrownowazonej "to ja ci pomoge podiac decyzje,bierz ciuchy i wy*pie*rda*laj...." i tak sie skonczylo wspaniale malzenstwo ale chyba tylko dla niego bo teraz dopiero wiem ze zyje,zrobil mi przysluge,jestem szczesliwa.....to jakie teraz sa kobiety to wina facetow bo ja juz niogdy nie poswiece sie dla zadnego....

Gość Kinia123321
Tak ?? ja myślę, że to normalnych facetów nie ma kochałam , gotowałam , sprzątałam , dbałam o siebie , schudłam chciałam być jak najlepsza wzamian tylko pretensje oszczerstwa ze chce zdradzić , żę marzy mi się inny facet, na każdego patrze a na koniec co sie okazało kto zdradził tak nie ja... w dodatku bedąc jak ja normalną kobietą z wartościami , z własną wartością, szanującą się nie swiecącą tyłkiem jestem skazana chyba tylko na staropanieństwo ...

Gość gość
normalnego faceta macie za ciotę i ciepłą kluchę i lecicie na tych złych stąd tyle skrzywdzonych kobiet, samotnych matek itp.

Gość gość
Dlatego, że takich kobiet wcale nie chcecie i nie szanujecie, tylko się nimi bawicie, wykorzystujecie i krzywdzicie. Wiem z własnego doświadczenia. Jestem właśnie taką kobietą i po wielu rozczarowaniach straciłam już wiarę w to, że jest jeszcze jakiś normalny, uczuciowy i kochający mężczyzna. Przestałam się już umawiać na randki i każdemu chętnemu daję kosza. Dość ranienia mnie za to, że kocham i jestem wierna oraz wspierająca.

Gość gość
W złych miejscach szukasz, wartościowe dziewczyny nie włóczą się nocami po spelunkach, nie rypią w toaletach dyskotek :D

Gość gość
ale te co się rypią to nie robia to solo rypią się z tymi wszystkimi co się zarzekają że są święci

Gość gość
autorze takich kobiet już nie ma :(

Gość gość
a jak już znajdziesz taka kobiete .... to i tak ja zostawisz albo zdradzisz dla jakiejś wymalowanej szmaty w kiecce ledwo za d**e i szpilkach, która będzie tobą pomiatac

Gość gość
"gość a jak już znajdziesz taka kobiete .... to i tak ja zostawisz albo zdradzisz dla jakiejś wymalowanej szmaty w kiecce ledwo za d**e i szpilkach, która będzie tobą pomiatac". A co to za stereotypowe patrzenie na kobiety? Ja jestem wrażliwą i kochającą kobietą, nikim nie pomiatam, a wręcz przeciwnie. Nie chodzę w mini ani z piersiami na wierzchu, bo lubię eleganckie stroje. Ale maluję się i noszę buty na obcasie - i przez to przestaję niby być wrażliwą kobietą, pełną empatii? :-D No nie rób sobie żartów.

Gość gość
do gość z 28.10.13 a ile masz lat?

Gość gość
a jak już znajdziesz taka kobiete .... to i tak ja zostawisz albo zdradzisz dla jakiejś wymalowanej szmaty w kiecce ledwo za d**e i szpilkach, która będzie tobą pomiatac". A co to za stereotypowe patrzenie na kobiety? Ja jestem wrażliwą i kochającą kobietą, nikim nie pomiatam, a wręcz przeciwnie. Nie chodzę w mini ani z piersiami na wierzchu, bo lubię eleganckie stroje. Ale maluję się i noszę buty na obcasie - i przez to przestaję niby być wrażliwą kobietą, pełną empatii? smiech.gif No nie rób sobie żartów. ........................ ummmmmmmm o elegencje teraz cięzko cociaż......... musisz byc cudowną kobietą to czego mi brakuje u kobiet to wrażliwośći empatii i wyrozumienia tylko egoistyczna troska o wlasny tył

Gość gość
jak nie jesteś wymalowana szmatą to dlaczego ten wpis wzięłaś do siebie i tak się tu wypisujesz hmmm ???