Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedze i becze

Polecane posty

Gość gość

rzucił mnie chłopak :(

Gość gość
płacz płacz troche ulgi przyniesie a jutro do swoich rutynowych zajec minie sporo czasu i odzyjesz

Gość gość
u mnie 2 miesiace i nie widze poprawy

Gość gość
bedzie poprawa jak na pzreciwko siebie zobaczysz NOWEGO nie łam sie to nie mąz tylko chłopak

Gość gość
Ja już pół roku nie mogę dojść do siebie i co mam zrobić????

Gość gość
u mnie 10 i czasami dostaje takiego doła że skoda gadać jak jestem w pracy to nie myślę jak w domu to już gorzej

Gość Agata1818181
Pamietam siebie jak byłam młodsza, tez ryczałam, teraz mam już męża i jak sobie przypomnę te "dramaty" to mi sie śmiać chce, oczywiście wtedy świat sie kończył, a to nieprawda:)

Gość gość
pomysl ze teraz jak ty buczysz on juz pewnie z jakąs dziunia na imprezki/melanze chadza i juz zapomniał o tobie musisz wzbudzic w sobie reakcje samoobrony to z czasem zdaje egzamin

Gość smutnatezbardzo
ja byłam ze swoim 2 lata i 2 miesiące, w sumie nie rozstaliśmy się ale nie odzywamy się do siebie od 3 dni, wszystko sie zmieniło u nas, ale nie moje uczucie. uświadomiłam sobie że okłamywał mnie, a ja mu wierzyłam :(sprawa jest świeża, a gdy sie obraziłam i rozłączyłam nie odezwał się, i tak jest od 3 dni. bardzo go kocham ;/ niestety, ale dobrze się trzymam ponieważ cały czas z kimś jestem i nie mam czasu się zamartwiac i to CI polecam.

Gość Agata1818181
Jak facet ma cię gdzieś i czujesz to, nie ma sensu tracić ani minuty czasu za nim, nieważne czy związek trwa czy już nie :) oczywiście wszystko jest w głowie i sercu, dlatego ciezko przemówić sobie samej do rozsądku:) ale warto spróbować :)

Gość autorka tematu ta co beczy
mam 23 lata, rzucił mnie z dnia na dzien :( bez słowa, czulam ze cos sie dzieje ale po prostu przestał sie odzywac, nie dzialal telefon, skasowal gg :( w koncu znalazlam numer jego brata zadzwonilam i poprosilam by dal go do telefonu, uslyszalam ze nie chce byc ze mna, ze nie pasujemy do siebie, ze poznal kogos (gdy sie poklocilismy pol roku temu) ze nic z nia nie bylo ale chce sprobowac i sie rozlaczyl :((

Gość gość
słuchaj to nie jest ostatni facet na ziemi kobiety sa przez mężów rzucane i po latach znajduja tego odpowiedniego a ty panienka szalejesz powiedz sobie moze lepiej ze teraz tak sie stało niz by miał wyciąc taki numer po slubie wyluzuj

Gość gość
jesteś jeszcze młodziutka poznasz kogoś

Gość Agata1818181
23lata świat przed tobą:) najpiękniejszy okres na szukanie miłości :)