Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszkanie z aneksem

Polecane posty

Gość gość

do mieszkających w 2pokojowych mieszkaniach z aneksem czy oddaliście sypialnie dziecku i spicie w salonie z aneksem? jak z z życiem intymnym w takiej sytuacji? przecież dziecko zawsze może się w nocy obudzić ..

Gość gość
mamy takie coś w planei bo dziekco coraz większe.... życie intymne? dziecko śpi..... a do pokoju tego z kuchnią też są drzwi ;)

Gość gość
no wlasnie u nas nie ma drzwi i jest tak zaplanowane ze te drzwi ciężko by było wstawić masakra ;)

Gość gość
takie projeky to sie wybiera dla bezdzietnej pary. nie bardzo wiem jak macie zamiar w tym mieszkaniu zyc z rosnacym dzieckiem? a co gdzy dzieci bedzie dwoje? naprawde nieprzemyslana decyzja. o swobodnym seksie mozna zapomniec.

Gość gość
bez sensu sa te aneksy z salonem no może przy kilku sypialniach jest OK ale w małych mieszkaniach szkoda pokoju.

Gość gość
ja tam szukając mieszkania od razu dyskwalifikowałam aneksy kuchenne, nie podobają mi sie one, człowiek coś gotuje, zapach, para leci na salon, sa goście patrzą na ręce mi i na porządek wokól mojego miejsca pracy.

Gość gość K
W życiu bym nie chciała mieszkania z aneksem. Każde pomieszczenie powinno być oddzielone od innych.

Gość gość
Tego typu rozwiazania sa niepraktyczne no chyba ze ktos ma domek albo 100m. my kupilismy wlasnie takie z aneksem ale wstawilismy sciane spowrotem.Meble szczegolnie te z materialow po smazeniu ryby czy kotletow nie dalo sie wywietrzyc, ciagle zapach na polowe mieszkania :( uczestniczenie w pracy zmywarki tez niezbyt fajne a do tego spanie jak w kuchni bo urodzilo sie dziecko i pokoik mu zrobilismy z sypialni.gdybym miala jeszcze jeden pokoj to mozna kombinowac ale w dwu pokojowych to tylko dla rodziny bez malucha :) takie moje zdanie.

Gość gość
nie ma to jak spać w kuchni , aneks powinny miec mieszkania duże a nie zapyziała klitka dla całej rodziny , oczywiście żyjcie w kuchni jak jesteście kretynami , nie prościej zabudować i zrobic dla was godne warunki ? chcecie zyc jak szczury jeden na drugim ?

Gość gość
Dlatego tak jak napisalam wyzej wstawilismy sciane spowrotem jak dziecko mialo pare dni a kupilismy to mieszkanie bo naprawde byla okazja :) wiecej zadnych aneksow!!!

Gość gość
nie ma to jak spać w kuchni , aneks powinny miec mieszkania duże a nie zapyziała klitka dla całej rodziny , oczywiście żyjcie w kuchni jak jesteście kretynami , nie prościej zabudować i zrobic dla was godne warunki ? chcecie zyc jak szczury jeden na drugim ? O ja p******ę... JAk se ścianę wstawi to są godziwe warunki i już nie bedą żyli jak szczury? Bedą nada spali w salonie tyle, że z dzwiami do kuchni. JA autorko miałam aneks w małym mieszkaniu, ale syn miał 3 lata kiedy zmieniliśmy mieszkanie na wieksze, też z aneksem. Wcześniej wszyscy spaliśmy w jednej sypialni teraz każdy ma swoją.

Gość gość
Nie żebym była wredna i się wywyższała ale aneksy to jedna wielka porażka jak jednak jestem fanką tradycyjnej kuchni ,nawet jak ktoś ma kupę pokoi a salon to tylko salon np jak goście przyjdą i z aneksem to i tak wielka bzdura ,na szczęście już budują z powrotem mieszkania z kuchnią osobno .

Gość gość
i znowu same milionerki wiadomo ze jak sie ma dom to co innego ale jak zdolnosc kredytowa jest slaba to wtedy tylko takie dwupokojowe jest w zasiegu polowa moich znajomych tak mieszka,druga polowa na kupie z tesciami tylko garstce osob udalo sie miec dom przed 30 wiec o czym my tu piszemy autorka chce wiedziec jak w takiej sytuacji dac rade

Gość gość
Nie żebym była wredna i się wywyższała ale aneksy to jedna wielka porażka jak jednak jestem fanką tradycyjnej kuchni ,nawet jak ktoś ma kupę pokoi a salon to tylko salon np jak goście przyjdą i z aneksem to i tak wielka bzdura ,na szczęście już budują z powrotem mieszkania z kuchnią osobno . x xx x taaa, tylko,ze ludzie ztej kuchni pokoje robią:D, a duzy jest mały+aneks:D

Gość gość
kto robi pokój z kuchni ten robi ,ja mam pokoje i kuchnie ,moje koleżanki tak samo pokoje i kuchni i nikt nie robi tak .nie znam nikogo co robi pokój z kuchni ,jest wybór są mieszkania z aneksem i z kuchnią więc jak już kupują to chyba wiedzą czego chcą ,chyba nikt nie wydaje tyle tysięcy aby kupić mieszkanie gdzie jest kuchnia i zrobić sobie z niej pokój ,to chyba jasne jest .

Gość gość
3 moich znajomych kupilo mieszkania w nowym budownictwie, z kuchni zrobili pokoj dla dzieci(maja po 2) a z duzego wlasnie takie niewiadomo co, ani to salon ani kuchnia:)

Gość gość
w zyciu bym takiego nie chciala i na pewno bym nie przerabiała, kuchnia u mnie musi byc oddzielnie, a nie po calej chacie zapachy sie rozchodzą

Gość gość
A ja uwazam, ze pol otwarta kuchnia jest spoko, bo u nas wokol kuchni i stolu toczy sie zycie rodzinne. Kuchnie przerobilismy na pokoj dla syna, nasza sypialnie troche zmniejszylismy i mamy calkiem przyzwoity pokoj dzienny z aneksem o powierzchni 25m2. Meble kuchenne minimalistyczne, eleganckie, na scianie szyba za miast kafli, na podlodze w calym pomieszczeniu deski, a nie jakies gresy, wiec optycznie przestrzen nie jest poszatkowana.

Gość gość
przyzwoity pokoj dzienny z aneksem o powierzchni 25m2 hahaha dobre, ja mam taka łazienkę, a nasz salon ma 42m2:)ale fakt nie w bloku

Gość gość
zobaczcie sobie rodzinke pl czy usta usta jakie piekne aneksy tam maja

Gość gość
Ja od tego pokoju dziennego 25 metrow. Nie przywyklam do kupczenia na kafe, ale tak sie sklada, ze faktycznie mieszkam w kamieniczce i moje mieszkanie ma 55metrow, natomiast Twoj salon w domu, jest mocno przecietny, bo moi rodzice maja w domu salon (kuchnia jest osobno) 75m2.

Gość gość
no wiesz:D mam świadomosc,ze ludzie maja wiekszy, bo maja domy po 300m, moj ma tylko 150:D

Gość gość
ja mieszkam z bratem i jego rodzina. my zajmujemy pokoj 13 metrów z 9 letnim dzieckiem i jakos zyjemy a wy sie o aneks martwice

Gość gość
No wlasnie (swoja droga polowa domu stoi pusta) :-) ale temat jest o malych mieszkaniach z aneksem i ja po prostu twierdze, ze taka przestrzen mozna dobrze zaanzowac, zeby wygodnie mieszkac. Trzeba tylko ruszyc glowa przy kupnie i szukac mieszkania z potencjalem, a nie kupowac mieszanie z 2 oknami, z ktorym nic sie nie da zrobic.

Gość gość
ale takie mieszkania sa tańsze i ludzie dlatego je biorą:)