Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niespelniona relacja

Polecane posty

Gość gość

Tak szybko sie zaczela I tak szybko skonczyla. I teraz sie zastanawiam co moglo by byc gdyby poszlo to w dobrym kierunku. Moge sie juz nigdy nie dowiedziec. Nie wiem co gorsze , byc zostawionym po dlugim zwiazku czy w trakcie zakochiwania sie . Pewnie I tu I tu jest jakis plus I minus . Przezylam I takie I takie odrzucenie I czuje sie podobnie. Ahhh szkoda ze stalo sie to na takim etapie mojego zycia gdzie wszystko sie pieprzy ale kogo to obchodzi

Gość gość
nie jestes jedyna, ktora musiala to przezyc, faceci to dupki i nie zasluguja, zeby sie nimi przejmowac

Gość gość
Cos w tym jest. Teraz moge tylko z cieplem w sercu powspominac jak milo bylo go poznawac mimo ze tak naprawde zakochiwalam sie w osobie ktora nie istnieje tak naprawde. Mialam wyimaginowany obraz na jego temat. Ale gdyby taki mezczyzna istnial zapewne byli bysmy razem. Powinnam byc zla I zapomniec ale ....

Gość gość
Czemu się skończyła ? przez niego ?

Gość gość
Tak. I przez niego I przezemnie. Nie chcialam byc naiwna wiec odmowilam spotkania kolejnego po tym jak powiedzial ze nic nie czuje . Tylko jak mozna cos czuc po takiej krotkiej relacji ktora sie nie zdarzyla dobrze rozpoczac

Gość gość
To Ty odrzuciłaś spotkanie i zwalasz winę na niego ? Jeszcze przez to że niby on nic nie czuję ? Nie rozumiem :)

Gość gość
Kiedy zapytalam o dalsza znajomosc stwierdzil ze nic z tego nie bedzie bo nic nie czuje po czym stwierdzil ze mozna sie jeszcze kiedys spotkac jak bede chciala , niestety odp ze nie szukam przygod . Jesli nic nie czuhe po tym cos sie wydarzylo to po co dalsze spotkania I nakrecanie sie nie potrzebne ot cala historia.

Gość gość
Dobrze postąpiłaś, jeśli on Ci tak mówił.

Gość gość
Dobrze ale to troche przykre. Nie wiem czy zaproponowal spotkanie tak dla uspokojenia sumienia czy widzial we mnie chociaz dobra kolezanke. Chyba wole nie wiedziec . Im mniej czlowiek wie tym lepiej spi. A moze wole nie wiedziec bo ludze sie ze odmieni sie bieg wydarzen? To sie zdarza ale tak naprawde nikt nie wie co mnie w zyciu czeka. Dosc mam juz tych rozczarowan.