Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migottkaaa

uważajcie w MARKETACH

Polecane posty

Gość migottkaaa

Czuje się wydyymana , byłam dzisiaj w sklepie skorzystałam z promocji 2 butelki w cenie jednej ( takie do karmienia dzieci) - dwa pudełka oklejone taśmą przez pracowników sklepu zabezpieczone przez otwarciem....głupia w domu rozpakowałam i niespodzianka--- JEDNO pudełko było puste :( :( więc ku przestrodze - otwierajcie pudełka w sklepach i sprawdzajcie aby nie poczuć się oszukanym :(

Gość gość
Ja tak miałem z czteropakiem ŻUBRA i gdyby kasjerka nie zauważyła, że w jednej jesy powietrze to byłbym 1 piwo w plecy :-)

Gość trtrtrt77
w auchan kiedys kupowałam odswiezacz oczywiscie czesc pudelek byla pusta; w tesco czesto sie zdarza przy saszetkach dla kotów w pudełkach ze tez porozkradane trzeba tez sprawdzac opakowania np. majtek tez powyciagane.... złodziejstwo i jeszcze raz złodziejstwo

Gość gość
Ale trafiłaś przykro. No ja się nie daję na takie napisy nabierać i zawsze sprawdzam, ewentualnie olewam i nie kupuję, bo wystarczy się cenom przyjrzeć i taka promocja często kosztuje więcej, albo z towarem jest coś nie tak i dlatego jest tańszy.

Gość gość
To nie wina marketu, tylko ktoś zwyczajnie p**********ł butelkę :D

Gość gość
Uważacie w marketach!!!! Goowno grasuje na półkach!!!:classic_cool:

Gość gość
sama pracuje w markecie i nie raz podwedzam to i owo trzeba na drugi raz sprawdzac tepa dzido

Gość gość
podwedzasz? zwykly zlodziej z ciebie