Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FranekZamek1zr

PILNE Kuzynka

Polecane posty

Gość FranekZamek1zr

Witam , mam problem. Mam 16 lat  moja kuzynka ma 18 . Jest córką siostry mojego ojca . Widzialem i czytałem wiele tematow na temat podobny do tego oraz odpowiedzi na nie, typu "patologia ! "Lecz sie" itp. Wiec odrazu prosze abyscie tak nie pisali.  Otóż problem w tym, ze mi sie podoba (nie, nie chce jej pieprzyc) . Jest piekna, ma ciemne wlosy, ladna twarz, sredni biust, jest szczupla ale tylek ma pozytywnie spory oraz ma jakies 165 cm wzrostu . Ogolem jedna z ladniejszych dziewczyn jakie znam. Zawsze dobrze sie dogadywalismy, jestesmy jak najlepsi przyjaciele, mozemy rozmawiac godzinami .Od jakiegos czasu zauwazylem ze zaczyna sie mna interesowac, jakis tydzien temu spytala czy mam dziewczyne i czy uprawialem juz seks itp. Nie mamy przed soba tajemnic wiec powiedzialem prawde (ze nie i nie) zasmiala sie i powiedziala ze ona tez nie. Po tym pytaniu nastapilo jakies 5 minut ciszy. Te pytanie troche mnie zdziwilo bo nigdy nie rozmawialismy na ten temat. Problem w tym, ze nie nie czujemy sie jak rodzina lecz jak najlepsi przyjaciele i mam wrazenie ze ja jej sie podobam, z reszta ona tez wydaje mi sie bardzo atrakcyjna dziewczyna ale jest o 2 lata starsza. Rzadko sie widujemy, ona mieszka w Warszawie a ja 200 km dalej lecz staramy sie odwiedzac przy kazdej okazji, tesknimy za soba. Boje sie ze w koncu te podobanie i zauroczenie moze zmienic w zakochanie. W koncu jestesmy rodzinabliska czy daleka ale rodzina. Co mam z tym zrobic?

Gość FranekZamek1zr
Prosze o jak najwiecej madrych pomyslow

Gość gość
Długo myślałeś nad tym prowo tematem?

Gość FranekZamek1zr
Prowokacja do czego . Debile . Wyobraz sobie ze k***a nie wszystko co ci powiedza to prowokacja j****y c***u . Ja se zyly wypruwam zeby jakos wyjsc z tej sytuacji a tu jakis debil wyskakuje z prowo . Prosilem o madre pomysly a nie o bezsensowne komentarze wiec stul pysk i idz spac

Gość gość
Standardowa twoja odpowiedź w takich sytuaf cjach błaźnie.

Gość FranekZamek1zr
Postaw sie w mojej sytuacji . Masz jakis powazny prawdziwy problem , prosisz ludzi o pomoc a oni pisza "ale se prowo pierrdolną"

Gość gość
kto kuzynki nie przej***e ten się nie znajdzie w niebie - bardzo mądre stare porzekadło

Gość gość
Nie postawię się w twojej sytuacji, bo nie potrafię tak ładni pisać. Pomyśl nad książką, bestseller jak nic.

Gość FranekZamek1zr
Nie chce uprawiac z nia seksu -.-

Gość FranekZamek1zr
Blagam o normalne komentarze

Gość FranekZamek1zr
Dodam , ze dotykam jej usta ch**em jak spi. Uwielbiam ja sperma plynie jej po twarzy . Wacham tez jej majtki

Gość FranekZamek1zr
K***a podszywacz j****y . Normalnych ludzi juz tu nie ma ?

Gość gość
Jesteście bardzo bliską rodziną,jest twoją siostrą cioteczną,gdzieś kiedyś czytałam,ale pewna nie jestem że dopiero od 7stopnia pokrewieństwa można się związać bez konsekwencji prawnych,religijnych.

Gość Piotr B
Ogólnie to straszna lipa. Skoro nie chcesz z nią uprawiać seksu, a bardzo Ci się podoba, to prawdopodobnie się zakochałeś. Możliwe są opcje: 1) Powiesz jej a) ona też Cię kocha, pobieracie się w Holandii i żyjecie wyklęci przez rodzinę i Boga b) powie Ci że jesteś pier*olonym zbokiem c) powie że też Cię kocha, jak brata (nie drąż wtedy tematu) 2) Nie powiesz jej a) trochę pocierpisz ale Ci przejdzie b) będziesz trochę dłużej cierpiał ale Ci przejdzie c) umrzesz jak Snape z Pottera samotnie marząc o wielkiej miłości 3) Zwal sobie, powinno Ci przejść 4) Jeżeli nie przeszło zwal sobie jeszcze raz 5) Nic? Skup się na jej wąsiku, albo czymś obrzydłym, nikt nie jest idealny. Obrzydź sobie i tyle. (Czasem działa. Ponoć. Tak słyszałem)

Gość FranekZamek1zr
Alez o slubie nie ma mowy. w takim stopniu zauroczenia ani ja ani ona nigdy nie bedzie

Gość Piotr B
Nie ma mowy o ślubie, nie chcesz seksu... Może po prostu Ci się podoba, nie wiem. Dziwna sprawa.

Gość FranekZamek1zr
Nie pociaga mnie w sposob seksualny. Poprostu czuje w srodku ze jest piekna i ze moge na nia patrzec i napawac sie jej pieknem caly dzien

Gość Piotr B
Myślę, że ten problem tkwi głęboko w Twojej psychice. Zgaduję, że jest to dla Ciebie pierwsza kobieta, dlatego emocje są dość skrajne i silne. Masz jakieś kompleksy widocznie, to nie jest żadna wrzuta, po prostu musisz się przełamać i spróbować zagadać do innej dziewczyny. Może uda Ci się skoncentrować na nowej.