Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jokoono111

Przyjaźń

Polecane posty

Gość jokoono111

Chciałam zapytać, czy są tu takie osoby, które nie mają przyjaciela/przyjaciółki? Ja przez pewną głupotę straciłam przyjaciółkę i od tamtej pory jakoś nie mogę się z nikim na tyle zaznajomić, żebym mogła powiedzieć, że to moja przyjaciółka/mój przyjaciel. Chodzi mi o kogoś takiego, co nawet w środku nocy odebrałby telefon ode mnie i wysłuchał. Oczywiście to tylko przykład - jedna z wielu czynności, które można robić z prawdziwym przyjacielem. Od straty przyjaciółki minęło ponad 2 lata, a mi nadal jej brakuje :( Kiedyś sobie czegoś niedopowiedziałyśmy, każda się obraziła i w porę nie przeprosiła i tyle... po przyjaźni 10-letniej :/ Jak sobie radzicie? Czy może każdy ma kogoś, komu może się zwierzyć z największych tajemnic? Mi strasznie ciężko :(

Gość Piotr B
Jeżeli wasza przyjaźń się skończyła, to to nie była przyjaźń. Ja mam kilku przyjaciół, z którymi relacje budowałem od wielu lat. Ciężko o ludzi uczciwych i pomocnych.

Gość gość
Tez miałam takie pseudo przyjaciolki, nie warto o nich myslec-odezwa się jak będą czegos potrzebowaly :) poza tym mam już długoletnich naprawdę dobrych ale zastanawiam się ile to jeszcze potrwa,przez tamtych ;)

Gość gość
Zastanawiam sie czy na tym swiecie istnieje prawdziwa przyjazn ?????