Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixyy88

problem komputer co sie dzieje

Polecane posty

Gość ixyy88

co kilkanaście(góra 20) sekund zacina się na KILKANAŚCIE SEK komputer. Pierw myślałam, że to tylko myszka zacina się, staję na ten moment, ale nie. klawiaturą również nic nie zrobię w tym momencie. O dziwo nie zacina się, kiedy nie uzywam myszki.. w sensie, że np. teraz kiedy piszę (powiedzmy 1minuta. to nie zacięło się w ogóle...a przy normalnym użytkowaniu myszki, np.przeglądaniu strony, zacięłoby się na bank.) Mam Windowsa 7 Ultimatum.

ultimate szybko piszę i mi się pierdzieli. ale to nie jest najw.bo jak ktoś się zna, to bd wiedzieć o co cho. No więc.. zresetowałam komp. i wyobraźcie sobie, że już jest ok. Co mogło być tego przyczyną?

Gość Piotr B
Może chłodzenie? Jak problem zacznie się powtarzać za jakiś czas, to najlepiej przedmuchaj wiatraczki jakimś kompresorem. Ja raz na stację benzynową podjechałem i czyściłem. Efekt niesamowity.

ostatnio coś padło, ale nawet nie jestem w stanie napisac co, bo nie dowiadywałam się ost. rzadko używam tego komputera.

no i oczywiście było wymieniane na nowe. koszt.ok.300-400zł. tyle jestem w stanie powiedzieć.