Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem przez Księdza

Polecane posty

Gość gość

Witam!Dwa lata temu zakochałam się w chłopaku. Poznaliśmy się przez internet.Po miesiącu czasu się poznaliśmy w realu było cudownie bo chociaż dzieliło nas 450km przyjeżdżał do mnie 2razy w miesiącu.Spotykaliśmy się na mieście jeździliśmy na wycieczki było jak w bajce.Po pól roku znajomości zaprosiłam Go do domu i przedstawiłam rodzicom.Dwa miesiące później czar prysł:( poszłam po jakąś rzecz do samochodu i gdy otworzyłam bagażnik zerknełam do jednej reklamówki z ciekawości i normalnie zamarłam okazało się że mój luby jest Księdzem:( . Zażądałam wyjaśnień ,a on powiedział mi w prost że jeżeli nie chcę to możemy to zakończyć.Ja byłam potwornie zakochana i nie potrafiłam tego przerwać:( trwało to rok,po roku zdecydowałam że to nie ma sensu i postanowiłam się z nim rozstać.Marcin mi powiedział że nie ma problemu,ale za to będę mu płacić za milczenie,jestem szantażowana muszę mu płacić po 2,000 miesięcznie inaczej powie rodzicom kim dokładnie jest.Trwa już to pół roku a ja straciłam już 12,000 żeby zdobyć te pieniądze muszę uprawiać sex za kasę bo nie jestem w stanie zdobyć takiej kasy.płacę za swoją głupotę proszę poradźcie co mam robić bo ja już nie mam siły i mam nawet myśli samobójcze:(.

Gość gość
nawet nie miej nadziei ze ktos to łyknie:-)

Gość gość
Płakać nie będę bo już mam wystarczające problemy a to że nie wierzysz to już jest Twój problem ja tylko liczę na jakąś radę

Gość gość
Taaa już od biednej ktoś by kasę wyciągnął.

Gość gość
a co Go to obchodzi czy ja mam kase czy nie mam On ma z tego biznes a ja pomału tracę szacunek do siebie

Gość gość
Buhaha rodzicie byliby źli na niego, nie na ciebie prowokatorko. Szkoły dzisiaj nie ma?

Gość gość
Człowieku jakiej szkoły ja nie jestem dzieckiem mam 29lat

Gość gość
czy ktos moze byc taki głupi

Gość gość
No widzisz widocznie sie zdazaja takie przypadki nikt nie jest idealny a miłość czasami potrafi być wredna

Gość gość
to ty powiedz ty nie wiedziałaś że jest księdzem a on wiedział że jest. Nie mają prawa być źli na ciebie to głupie

Gość gość
Ja że jest Księdzem dowiedziałam się dopiero po 8miesiącach znajomości wiesz moi rodzice by się po tym nie podniesli to by był za duży cios dla nich

Gość gość
rodzice kochają swoje dzieci. To przykra sytuacja dla ciebie nie dla niego i on ich obchodzić nie powinien. Myśl co piszesz. Cios ciosem ale to twoi rodzice

Gość gość
Autoko ty durny dzieciaku! Do szkoły a nie głupoty wymyślać. Gdyby on był księdzem, to miałby kłopot i to ty moglabys go szantażować a nie odwrotnie. Naiwna idiotko!!! :-O

Gość gość
E szkoda że wogóle tutaj wchodziłam liczyłam na jakąś poradę a tutaj człowieka tylko od idiotów wyzywają wy nigdy nie byliście zakochani i nie wiecie co to znaczy prawdziwe uczucie?Szkoda tylko że sobie tak życie spaprałam.

Gość gość
Są niedelikatni, ale mają rację. Nie licz na to że ktoś to łyknie.

Gość wifigdańsk
no wlasnie tez pomyslalam ze to ty go mozesz szantazowac. nastepnym razem gdy go spotkasz daj mu propozycję nie do odrzucenia-niech ci placi 2 tys miesiecznie za milczenie.inaczej powiesz biskupowi. ;p

Gość gość
coś niesamowitego , - czy to możliwe?

Gość gość
puki nie zaczelas o tym placeniu, to bylo prawie-prawie ;)

Gość gość
Słuchaj ja też jestem Księdzem i jestem w stanie Ci uwierzyć bo miałem już 4 takie przypadki,gość naciągnął tak prawdopodobnie już kilka dziewczyn niestety żadna nie chce nic więcej powiedzieć ,a my z kolegą chcielibyśmy Go namierzyć, bo tak dalej być nie może to świadczy również o Nas.Jeżeli byś chciała to napisz coś więcej na e-mail :miron.kloc@onet.pl a może już nie długo skończą się Twoje problemy.

Gość gość
Ten temat to jakaś brednia.

Gość gość
masz problem jak brednia to nie czytaj