Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś zna jakiś sposób na ból pupy

Polecane posty

Gość gość

Więc wczoraj trochę zaszaleliśmy z moim misiem i był seks analny i dzisiaj odkąd się obudziłam, niedość że mam kaca to strasznie boli mnie pupa w środku. Rano było trochę zaschniętej krwi, ale teraz już nie wypływa. Strasznie mnie boli i boję się iść do toalety. Może któraś z was miała podobnie i wie czym się można podratować?

Gość gość
jeśli jest krew to bardzo możliwe że zrobiła ci się szczelina o***tu. idź z tym jak najszybciej do lekarza (proktologa) bo to samo nie przejdzie, będzie tylko gorzej. więcej o szczelinie o***tu możesz poczytać np na wikipedii

Gość gość
Dokładnie. Proktolog to jedyne wyjście. Samo się może nie wygoić. Taką szczelinę leczy się bardzo długo. Jeśli nie jest świeża to tym bardziej. Ja jak siadałam na toalecie to miałam takie uczucie jakbym rodziła dziecko. Tak mocno bolało. Z tym, że ja nigdy seksu analnego nie uprawiałam. Od zaparć mi się to zrobiło. Wiem, że anal może też może być przyczyną powstawania szczeliny, bo proktolog mówił o tym, że nie wolno uprawiać seksu analnego, kiedy ma się skłonności do pęknięć. Leczyłam szczelinę parę lat temu i analu nigdy nie zaznałam. Tak się boję żeby to nie powróciło, że nigdy bym sobie nie pozwoliła tam wsadzić penisa. Taka szczelina gwarantuje okropne przeżycia w toalecie.

Gość gość
im dłużej będziesz czekać z wizytą u lekarza, tym gorzej się to dla ciebie skończy. jest uszkodzenie, teraz wnikają tam bakterie których w d***e jest mnóstwo, zaraz zrobi się wielkie zakażenie

Gość gość
Myślę, że to szczelina o***tu. Najlepiej od razu do lekarza, bo świeża podobno lepiej się goi. Szansa na to żeby sama z siebie się zagoiła jest marna. Trzeba leczenia.

Gość gość
"każda aktorka p***o kończy z wypadniętą o******cą" Okropny ten filmik. Ale taka prawda, że z o***tem nie można szaleć. Jak coś robić to tylko ostrożnie i delikatnie.

Gość gość
A widać coś na zewnątrz czy tylko w środku jest pęknięcie?