Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból brzucha

Polecane posty

Gość gość

hej mam pytanie ostatnio pobolewa mnie brzuch z boku oraz na dole tak jak by przy okresie czasem budzę się w nocy nie wiem co to może oznaczać bardzo proszę o pomoc. jestem w 11 tyg ciąży

Z boku z której strony. Po prawej mamy wyrostek, jeżeli podbrzusze to może moczowód, jesteś w ciąży, różne bóle mogą Ci towarzyszyć. Najlepiej zasięgnij porady lekarza.

Gość gość
z lewej strony i pod brzuchem na dole wiem ze mój dziudziuś jest chory i nie wiem co takie bóle mogą oznaczać w jego przypadku

Gość gość
może masz zakazenie układu moczowego? albo jakas torbiel na jajniku

Gość gość
w ciąży torbiele ?? wcześniej mnie nie bolał w ogóle a od 3 dni mnie pobolewa

Gość gość
w ciaży w pierwszym trymestrze pobolewanie w dole brzucha jest czymś normalnym,ale jesli cie to niepokoi skonsultuj to z lekarzem prowadzącym ciążę

Twój dzidzuś jest chory? To może jakaś infekcja? Nic tu nie wymyślimy bez badań. To tak jakbyś pytała się czy masz raka mózgu bo boli Cię głowa. No sorry, ale skanerem tomografii głowy się nie da zrobić.

Gość gość
tak ma wady genetyczne i idę na badania dopiero za tydzień nie wiem czy to normalne w takim przypadku te bóle brzucha

Gość gość
czy wie któś może coś wiecej o przepuklinie pępowinowej omphalocele?? w przypadku mojego malucha to najmniejszy problem ale do końca nie wiem co ona oznacza i czy razem z nią występuje wytrzewienie ??