Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana a2

wróciłam z rozmowy kwalifikacyjnej i czuję się jak śmieć

Polecane posty

Gość gość
Dodam, że mam już nową pracę, taką, jaką chciałam, ale większość rozmów to była żenada i porażka... wstyd dla osób rekrutujących oraz sporo chamstwa i nierealnych oczekiwań. Mój facet natomiast ma pracę za 2800, ale narzeka na szefa, większość ofert to jak napisałam 1600, ale we czwartek ma kolejną rozmowę. CV to on pisać nie umie, ale ja uwzględniłam wszystko, czego trzeba :D i na to stanowisko naprawdę jakość CV ma małe znaczenie... lepiej dzwonić :P

Gość gość
Mowienie o swoich wadach jest silna oznaka pewnosci siebie. baba zadawala ci dobre ptania, jednak zle do Ciebie podeszla. Napwno zle Cie potraktowala. Nigdy na to nie pozwlalaj, chocbys w glebi duszy czula sie zle sama z soba i miala niska samoocene. Nikt poza Toba :( ma prawo Cie zle traktowac. wiem, ze to co pisze brzmi troche absurdalnie.

Gość byłam po obu stronach
Zajrzę tu później, jeśli jeszcze chcecie coś wiedzieć, to piszcie, postaram się odpowiedzieć wieczorem.

Gość do Olkpik
Kolejna sfrustrowana bezrobotna "polonistka", która myśli, że poprawną polszczyzną zrekompensuje braki w wiedzy i doświadczeniu?:)

Gość gość
mój tata specjalista elektryk po 40latach pracy nie ma nawet 2000zł na rękę, o czym my tu mówimy... znajomości, bycie cwaniakiem, wchodzenie w tyłek szefowi, tylko to się liczy a nie żadne umiejętności, no i trzeba mieć szczęście.

Gość gość
zagranica dostalem prace w hotelu bez jezyka :) po technikum :) bez zadnej rozmowy kwalifikacyjnej za 2,500 euro dziekuje dobranoc :)

Gość gość
i jak dostalas robotę?