Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

błękitna czerń

Dlaczego temat Kasztanowa Kuchnia został usunięty

Polecane posty

Gość gość
stosunek z rondlem ? nie miałam wole butelke:classic_cool:szampana

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] _iftar_ Może poniewczasie doszła do wniosku, że chciała dziewictwo zachować dla rondla. :D:D:D

Gość gość
if mnie wyprzedziła, dokładnie to samo miałam na myśli if !!!

W UFO szybciej uwierzę niż w to ze bedaca w zwiazku kobieta moze tak przylizywac sie idiocie i robić z siebie pośmiewisko .

Gość gość
popieram njun, wiesz jak to wygląda z boku blekitna, kpina, drwina za grosz szacunku do kobiety

Gość znafca much
facet blekitnej to projekt :classic_cool: wymyslony, zeby choc troche mogla zachowac twarz. mysliwy do tego, no kturzby, kturzby ;)

Generalnie, to oprócz zadziwienia a potem zaklopotania dupolistwem , to u blekitnej nie da sie wiecej wrazen uzyskać, wiec albo zmieńmy temat który sie wlasnie konczy albo przeróbmy go ponownie:D

Ok, czyli facet nie istnieje albo jest z nią dla d**y, tak jak Natalia jest dla darmowej chaty. Moim zdaniem po 50% na obie opcje.

Gość znafca much
blekitna kiedys zaproponowala mackowi romans intelektualny. maciek na to, zeby sobie nie schlebiala :o a ona na zasadzie jak ci pluja w twarz, to pomysl, ze to deszcz pada.

No dlugo mozna o jej tendencji do poniżania sie i sklonnosci uslugiwania facetom, ale z czego to wynika? Przecież nieglupia dziewczyna, szukajmy przyczyn Co sie stalo?

Gość gość
dobre tez było jak kilka razy robila mu wrzutki w stylu "och, dzisiaj uslyszalam ze jestem piekna", "wczoraj mialam na sobie to to i to (ktore kupiłam tu i tu i wydalam tyle i tyle) i uslyszalam, ze slicznie wygladam" a rondel zero zainteresowania tematem ewentualnej urody pokrywy

Gość znafca much
no glupia nie jest, ale czasem ma fundamentalne trudnosci z zalapywaniem tematu oraz radosc ze swoich lakonicznych odpowiedzi polegajacych na powrtorzeniu czyis slow :o macka calego chyba usuneli, bo obiadowej propozycji tez nie ma.

Gość gość
jaka dziewica?jezyk.gif faceta ma podobno, ciekawe czy wie ale kto? maciek czy błękitna ?