Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielokropek falisty

chodzę sobie

Polecane posty

Gość wielokropek falisty

tak zastanawiam się, czy tak jest w Polsce czy tylko to moje subiektywne doświadczenia, że w pl jak się "chodzi"/"ma" dziewczynę, to nawet można nie być tego świadom... przynajmniej w moim przypadku tak bywa, że dowiaduję się od niej, że jest moją dziewczyną... a ja sobie myślę, że kiedy to jest jeszcze przyjaźń a kiedy "związek"..? w usa widziałem na filmach, że to jakby "oficjalnie" mówią/pytają czy chce być w takim związku, a w pl zakłada się, że nie ma o co pytać, tak jakby nie istniało coś takiego jak przyjaźń damsko-męska, więc to musi być od razu związek... co o tym myślicie ? też tak u was jest ?

Gość wlochaty stforek
jak bzykasz po pijaku to sam rozumiesz ze po paru miesiacach mozesz sie mocno zdziwic faktem posiadania dziewczynki :classic_cool:

Gość gość
chyba starej daty jesteś:D ale to trochę dziwne ze nie upewnila sie

Gość wielokropek falisty
nie chodzi o mnie - ja jestem osobą przyjacielską... ale ciekawi mnie bardziej jak to u innych osób wygląda

Gość wielokropek falisty
znaczy w polsce jest wszystko inaczej ?

Gość gość
falisty polska to nie stany, tu tylko co najwyżej są stany depresyjne

Gość wielokropek falisty
nikt nie odpowie na mój ciekawy temat ?

Gość wielokropek falisty
Piort: no i to właśnie jest bzdura, bo wiadomo, że seks można uprawiać z osobą, którą nawet mało się zna(albo jak niektórzy za pieniądze) i to przecież wcale nie jest związek, a z drugiej strony może być para, co wcale seksu nie uprawia, ale łączy ich silne uczycie i to właśnie jest związek w przeciwieństwie do tego pierwszego

No tak, po części masz racje, ale to są odstępstwa od reguły, gdzie ludzie w związku już się dogadują, albo mówią sobie wprost, że to nie jest związek. Na ogół przyjaźń od związku różni się właśnie seksem.