Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olkaa90

kiedy test pokazał Wam ciążę

Polecane posty

Gość jestem gościem
chociaz boli mnie delikatnie podbrzusze tak jakby na okres :-(

Gość madzia0207
Dziewczyny, to że zawsze miałyście dokładnie co do dnia okres nic nie znaczy. Ja w grudniu ubiegłego roku już prawie wózek kupowałam, bo okres spóźniał mi się 10 dni, a wcześniej od kilku lat zawsze co do dnia miałam okres. Test wyszedł negatywnie i na drugi dzień miałam juz okres. Potem 3 miesiące jakby nigdy nic regularnie co do dnia, po czym w kwietniu znowu obsuwka prawie 10 dni. I nawet nie myslałam testu kupować nauczona doświadczeniem sprzed paru miesięcy. Koleżanka z pracy mnie zmusiła można powiedziec. I jak zobaczyłam 2 kreski to zawału prawie dostałam. Teraz będę zaczynać 8 miesiąc ciąży :) Tak więc nie ma co się sugerować tym, że zawsze okresy były regularne.

Gość jestem gościem
akurat w moim przypadku okresy nie bylu zbyt regularne dlatego juz mam wrazenie ze to kolejne spóźnienie.. :-(

Gość madzia0207
A masz jakieś inne objawy, np. mnie bardzooo bolały piersi, nie jak na okres tylko dużo dużo mocniej

Gość Olkaa90
sory dziewczyny że cały dzień mnie nie było, ale miałam urwanie głowy :( Zaraz nadrabiam co mi napisałyście :)

Gość Anonina
Po tylu testach ile zrobiłam z wynikiem negatywnym wiem ,że w ciąży nie jestem. Mimo ,że okres spóźnia mi się 11 dni :) No nic... może innym razem. Dziewczyny będę tu wchodzić i wam dopingować!! :) Piszcie co i jak! Będę was wspierać!

Gość Olkaa90
jestem gościem przytulam cie bardzo mocno:* może to za wcześnie na test?? Anonina dokładnie mam takie samo zdanie ! Niektóre mają dzieci ot tak, a my pragniemy ich a nie mamy:( Ja mam również okresowe objawy a okresu od 8 dni brak. Kochana Ciebie też przytulam:* to jeszcze ja na placu boju zostałam, ale nie wiem czy robić test. Poczekam jeszcze jaka temperatura jutro będzie rano i wtedy zadecyduje czy test robię czy nie;)

Gość Pyskata90
Ja zrobiłam test jakoś półtorej tygodnia po stosunku i nic a dwa dni później udało się i dzidzia już była ;) Poczekaj jeszcze trochę i zobaczysz co i jak.

Gość Anonina
madzia0207 moj okres regularny nie był zawsze gdzieś do tygodnia poślizgu było... :))

Gość Anonina
Pyskata! Gratulacje!!!!! Niech zdrowo się w brzusiu rozwija !! :)

Gość madzia0207
Olkaa90 ja też myślałam że coś ze mną nie tak, i kiedy przestaliśmy się starać, to coś puściło i sie udało :) Głowa do góry, czasem jak się chce za barrdzo to tak się dzieje. Powodzenia Wam życzę wszystkim:)

Gość Pyskata90
Anonina: To było dość dawno malutka ma już 14 miesięcy ale dziękuję ;*

Gość Olkaa90
madzia0207 no zobaczymy co teraz się u mnie dzieje skoro okresu nie ma . Monitoruję temperaturę i utrzymuje się od 10 dni na poziomie 37 stopni także mam nadzieję ze to będzie to... A jeśli nie to trudno choć ciężko się nie łudzić:)

Gość jestem gościem
no ja test zrobilam 9 dni po stosunku wiec mozliwe ze za wcześnie

Gość Anonina
A macie dziewczyny takie jakby skurcze pochwy? Jakby was coś ciągnęło w środku? Bo ja już głupieje normalnie głupieje... ale znając życie zaraz będzie okres hehe. W ogóle prosze opiszcie swoje objawy każda... porównamy je między sobą , przynajmniej trochę się pocieszymy :)

Gość jestem gościem
u mnie na jakiekolwiek objawy to w ogole za wcześnie zreszta test wyszedl negatywny, jedyny objaw to brak okresu a wczoraj na wkladce zobaczylam ciemne plamki

Gość Anonina
Jestem gościem gdzieś wyczytałam ,że plamienie może być oznaką ciąży... ale czy to prawda to nie wiem ... zrób sobie jeszcze jeden test z rana i wtedy zobaczysz :)

Gość jestem gościem
facetowi nic o tym tescie nie bede mowic, dzisiaj w jak byl w pracy ciagle pisal mi smsy ze moze pojawi sie mały bączek i że bardzo by chciał

Gość jestem gościem
no ja wlasnie widze ze zamiast okresu pojawiło mi sie bardzo skąpe plamienie

Gość Anonina
Nie nie mów... jak będziesz pewna to powiedz :) Po co robić nadzieję ... Może rzeczywiście trzeba odpuścić , zapomnieć o staraniach i kochać się spontanicznie... Mam znajomą ,która stara się od dziecko 1,5 roku... wyniki ok jej partner też a mimo tego nie ma nic... Jakaś blokada psychiczna... Wiecie co? Przestańmy na chwilkę o tym myśleć. Poczytajmy dobrą książke, obejrzyjmy fajny film, weźmy relaksacyjną kapiel.... Musimy odprężyć nasz mózb, bo nam poblokuje w końcu wszystkie opcje na zajście haha :)

Gość jestem gościem
ale my kochamy sie spontanicznie i to jest cudowne po prostu szalejemy:-) i nikt sie nie stara ale tez nie zapobiega ;-)

Gość Anonina
Jestem gościem czyli uprawiacie stosunek przerywany?

Gość jestem gościem
zawsze sie tak kochamy ale ostatnio już poszliśmy na całość

Gość Olkaa90
Anonina no mnie w niedzielę zaczęły strasznie boleć piersi, no i mam takie dziwne bóle podbrzusza co jakiś czas. A tak to nic - senna bardziej jestem. I nic więcej.... no i brak okresu..

Gość Olkaa90
jestem gościem mój mąż też wydzwania ciągle czy mam okres czy nie bo ciekawy jest... a w niedzielę tak mnie po brzuchu głaskał :D słodkie to było.

Gość Olkaa90
jestem gościem ty facetowi o teście gadać nie chcesz a za to ja czekałam aż on pierwszy wpadnie na pomysł by w ogóle test zrobić :P i robiłam tylko pod warunkiem że bedzie ze mną haha :)

Gość Anonina
Faceci zawsze panikują a potem cieszą się jak wariaci :) hehe oki dziewczynki idę spać ,bo coś mnie spanie zmogło i kark okropnie boli... :)

Gość Olkaa90
Anonina a to ja znów tak się dziś najadłam jak bąk:) I też zaraz idę leżeć bo coś senna jestem strasznie

Gość gość
Ja tez odpuscilam w tym miesiącu i jestem w ciąży. .naprawdę straciłam nadzieję juz całkowicie po wizycie u gina początkiem miesiąca. Mialam zly obraz jajnikow..lekarz powiedział ze pecherzyki sa za male i żaden nie rosnie..Cud sie zdarzyl i od tygodnia jestem juz w ciazy..mam długie cykle..nie wiem kiedy zaszlam.testy dwa pozytywne..dwie grube kreski..omalo z kibelka nie spadlam jak je zobaczylam.testy robione 2 dni po spodziewanej miesiaczce.

Gość Olkaa90
Gratuluję :* Ja czekam jak się sytuacja u mnie rozwinie :-)