Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olkaa90

kiedy test pokazał Wam ciążę

Polecane posty

Gość Olkaa90
kurcze Anonina super wieści:*! lepsze od moich ;) jeu dawaj znać jak co:) a usg ci żadnego nie robił???

Gość Olkaa90
Anonina :* Świetne wieści przynosisz :) :) Fajnie, dawaj znać co i jak :) A nie zrobił ci żadnego usg??? ja dziś okres dostałam także pożegnałam się z nadzieją

Gość Anonina
Nie nie robił , bo to lekarz ogólny. Mam poczekać dwa tygodnie... w ciągu tyc dwóch tygodni powinny pojawić się dwie kreski , jeżeli nie , tobędziemy szukać przyczyny. A więc ciągle znak zapytania

Gość Olkaa90
Ahaaa czyli skierowania do ginekologa ci nie dał:( Szkooda. No ale to trzymamy kciuki :) :)

Gość Anonina
Podejrzewam ,że da dopiero za dwa tygodnie jak nie dostanę okresu ...

Gość Olkaa90
No to trzymam kciuki :) Melduj się tu :D

Gość Anonina
Melduje ,że wszystko bez zmian. Bole jak na okres kreska jedna ... :)

Gość wielka fanka tematu
Ja czułam okropne rwanie w jajnikach. To nawet ciężko było nazwać bólem. To było rwanie i kłucie na przemian. Zrobiłam test wieczorem i od razu wyszły dwie krechy. Rano powtórzyłam i to samo. a tydzień potem okazało się żem w ciąży. Ile czasu temu to było. Teraz mam już trzyletnią córeczkę:)

Gość Anonina
Wielka fanka tematu widzisz mi się okres spóźnia dwa tygodnie a bóle jak na okres co test robie to negatywny... lekarz odesłał mnie z "poczekajmy jeszcze dwa tygodnie " :)

Gość Olkaa90
ja czekam z mężem aż okres się skończy i znów będziemy działać:) Anonina no musisz przeczekać co się będzie działo :) Trzymam kciuki zajmocniej jak się da :)

Gość Olkaa90
Wielka fanka tematu kurcze zazdroszczę:) Ucałuj córcię :) Ja z mężem staramy się dopiero o naszego skarba

Gość Olkaa90
Anonina jak tam u Ciebie???? Dawaj jakieś znaki, melduj się :D

Gość Anonina
U mnie bez zmian kochana okresu brak testy negatywne i bole jajnikow jak przed okresem... Juz raczej jestem pewna ,ze to nie ciaza ... Pewnie jakos maly wreeny torbielik czekam jeszcze 1,5 tygodnia i wracam do lekarza ;( zobaczymy co powie...

Gość Olkaa90
Mimo wszystko trzymam kciuki by było dobrze :) Trzymaj się i dawaj znać ! Będę tu zaglądać :))

Gość Anonina
A więc jutro idę do szpitala na badanie krwi plus na beta hcg aby wykluczyc ciąże i wtedy bedziemy działać z moim lekarzem :)

Gość żonaimama
witajcie. zrobiłam drugi test dzień po spodziewanej miesiączce i jest blada druga kreska. W międzyczasie w zupełnie innym celu zrobiłam bhcg i jest 30 co wskazuje ok. 3 tyg.ciążę.

Gość Olkaa90
Anonina daj znać co tam lekarz powie :) Oby wszystko było dobrze :* żonaimama super GRATULACJE wielkie:)

Gość Anonina
Zonaimama gratulacje!!!!! Cudowna wiadomosc ! :). A ja odebralam dzis wyniki w ciazy nie jestem ;) to chyba nerki

Gość Olkaa90
Ojej Anonina ale to chyba nic poważnego??? mam nadzieję że szybko się wszystko wyjaśni kochana :) W razie czego jesteśmy tutaj w kontakcie? :) Miło mieć taką osobę która czasem coś napisze w tym samym temacie... :) ja aktualnie mam 8dc i kończy mi się @. Długo długo jeszcze do owulacji. Ciekawe czy w ogóle będę mieć tak jak normalnie czy mi się na stałe cykl poprzesuwał :(

Gość Anonina
Olkaa90 masz rację fajnie jest popisać z ludźmi ,z którymi można podzielić się swoimi doświadczeniami :) Ja dostałam antybiotyk i powinno być dobrze :) I nie martw się próbuj i jeszcze raz próbuj z owulacją czy bez... wiesz różnie się zdarza :) trzymam kciuki! :) Będe się meldować :)

Gość Olkaa90
Anonina to łykaj antybiotyki i też wracaj do działania :) :) Ja już żegnam chyba jutro okres wkońcu... jakoś tak długo mi się wszystko wydaje :) Zaczęłam brać Castagnus, gin mi pozwolił bo on złego nic nie zrobi a obniża poziom prolaktyny która też może blokować owulację :) Więc zobaczymy jak to będzie. :) Również będę się meldowała :)

Gość Olkaa90
Anonina jak tam u Ciebie?:)

Gość Anonina
Hejka nie pisałam wczesniej, bo nic się nie zmieniało. Wyniki krwi i moczu w normie. Jajnik dziś pobolewał ,aż noga mrowiała (wyrostek wycięty 10 lat temu) i dostałam okres... a właściwie jak narazie jest to dość skąpy okres, bo na obecną chwilę raczej plamienieo . Będę obserwować jak długo będzie trwał i jak bardzo obfity będzie. Trzy dni temu zaszalałam z moim partnerem bo stwierdziłam ,że skoro okresu nie ma to jajeczkowania też nie i poszliśmy na całość... a dziś malutki słabiutki okresik... :P zycie bywa przwrotne :P jak nie urok to sraczka i nie dajmy się zwariować :P

Gość gość
Kobitki,tak sobie o Was myślałam przy kolacji:) w przerwie w spaniu,ja wiem,że to głupie,ale próbowałyście "medycyny naturalnej"ziół,wiem,że moja babcia ma po swojej mamie zielarce zeszyt z recepturami na różne problemy,czasem przeglądałam te przepisy i było coś na płodność jeśli chciałybyście wspomóc się tym to w któryś dzień napiszę.

Gość Anonina
Gość to bardzo fajny pomysł, Myślę ,że skoro wszystko jest na bazie ziół to można spróbować :) W końcu to nie jakieś hormony ani antybiotyki tylko sama natura. Chętnie poczytam o magicznych miksturach :)

Gość jestem gościem
cześć dziewczyny, pisze z nadzieja ze któras z was wejdzie i napisze co tam u was i jak starania o maluszka? :-)

Gość jestem gościem
nadrobilam zaległośc***oczytalam i musze pogratulować przyszlej mamie;-)u mnie jest tak samo jak bylo u ciebie, okresu nie ma a testy negatywne juz sie martwie a moj facet ciagle mowi ze jestem w ciąży

Gość Olkaa90
Anonina no to pięknie, działaj staraj się i dawaj znać co i jak :D gość bardzo byłybyśmy wdzięczne za te cudowne mikstury :) :) jestem gosciem mój okres się spóźnił 10 dni, ale teraz mam już 21dc więc znów będą emocje niedługo :) :) A trzymam za Was wszystkie kciuki ! I odzywajcie się czasem :)

Gość Anonina
Dziewczyny mam do was takie pytanie czy skoro odbyłam stodunek pełny dwa dni przed okresem (bo jednak to był okres) jest możliwość zajścia? Czy raczej to niemożliwe? I jak tam u was sprawy się toczą? Nie wchodziłam , bo ostatnio duużo pracy miałam :)

Gość ŻoneczkaKrk
Hej. Tak Was czytam i postanowiłam się włączyć do dyskusji. Mam 25 lat i od kilku miesięcy zapał na dzidziusia. Po pierwszej próbie poszłam do ginekologa na badanie cytologiczne, lecz lekarka mi nie zrobiła badana, bo stwierdziła, że coś mi sinieje (ale od razu powiedziała, że to może być przed okresem i nie nastawiała mnie, lecz wolała nie robić tego badania, wiedząc że się zaczełam starać).. i oczywiście euforia z mężem, łzy szczęścia. Myślenie jak to będzie, gdzie łóżeczko itp. Ale przysięgliśmy sobie że nikomu nie powiemy dopóki nie będzie pewne. Zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki i.. jedna kreska:( zawód. A okres dostałam dzień po zrobionym teście.