Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość on24lat

Ból ujścia cewki moczowej

Polecane posty

Gość on24lat

Witam, mam problem z cewką moczową i żołędziem. Problem polega na tym, że po oddawaniu moczu i po stosunku szczypie i mocno boli mnie ujście cewki moczowej. Dodatkowo żołądź tuż przy ujściu cewki moczowej ma zmieniony wygląd. W ciągu dnia cewka często mnie swędzi. Dodatkowo moje nasienie ma rybi zapach. Miałem robiony posiew moczu i posiew nasienia. Wynik: po 48 godzinach nie wyhodowano grzybów. Miałem badanie ogólne moczu które też nie wykazało nieprawidłowości. Lekarz stwierdził że nic mi nie jest i przepisał Defur 2mg na częstomocz i Furaginum, a ja z dnia na dzień mam coraz mocniejsze te bóle. Dodam tylko, że moja dziewczyna ma nadżerkę (nie wiem czy to może mieć związek z moją sprawą). Jakie badania zrobić, żeby szybko pójść do lekarza i dostać w końcu trafną diagnozę. (nie piszcie o zmianie lekarza, bo to jedyny który zawsze na problemy z układem moczowym potrafił mi pomóc, nie wiem czemu teraz tak zaniedbał sytuację). Czy to może być jakaś bakteria, jakie badania wykonać? Czy przed badaniami muszę przestać brać furaginum i defur?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować