Gość on24lat Napisano Październik 28, 2013 Witam, mam problem z cewką moczową i żołędziem. Problem polega na tym, że po oddawaniu moczu i po stosunku szczypie i mocno boli mnie ujście cewki moczowej. Dodatkowo żołądź tuż przy ujściu cewki moczowej ma zmieniony wygląd. W ciągu dnia cewka często mnie swędzi. Dodatkowo moje nasienie ma rybi zapach. Miałem robiony posiew moczu i posiew nasienia. Wynik: po 48 godzinach nie wyhodowano grzybów. Miałem badanie ogólne moczu które też nie wykazało nieprawidłowości. Lekarz stwierdził że nic mi nie jest i przepisał Defur 2mg na częstomocz i Furaginum, a ja z dnia na dzień mam coraz mocniejsze te bóle. Dodam tylko, że moja dziewczyna ma nadżerkę (nie wiem czy to może mieć związek z moją sprawą). Jakie badania zrobić, żeby szybko pójść do lekarza i dostać w końcu trafną diagnozę. (nie piszcie o zmianie lekarza, bo to jedyny który zawsze na problemy z układem moczowym potrafił mi pomóc, nie wiem czemu teraz tak zaniedbał sytuację). Czy to może być jakaś bakteria, jakie badania wykonać? Czy przed badaniami muszę przestać brać furaginum i defur? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach