Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem fanką Realu Madryt

do wszystkich kibiców

Polecane posty

Gość jestem fanką Realu Madryt

Proszę Was o uwagę. Nigdy nie wierzcie w to, co piszą redaktorzy na www.realmadrid.pl Piszę to, bo niektórzy ''kibice'' Realu sugerują się tym i bezkrytycznie w to wierzą, a co dopiero kibice innych klubów. Nie dziwię się, że czytając te bzdury można nie polubić Realu Madryt. Na razie pisze tylko tyle, jakby co to wyjaśnię więcej.

Gość gość
Nawróć się dziewczyno. Żydzew Twoim klubem i tam szukaj radości.

Gość NietzscheF
to sobie kłaki z pisdy powyrywaj wariatko

Gość gość
Czytałem dzisiaj na tej stronie artykuł o ostatnim meczu i zgadzam się z autorem. Napisał całą prawdę. To ty się oszukujesz.

gość Czytałem dzisiaj na tej stronie artykuł o ostatnim meczu i zgadzam się z autorem. Napisał całą prawdę. To ty się oszukujesz. ___ Nie, nie chodzi mi o mecz. Real przegrał, Barca była lepsza i w czym mam się oszukiwać? Pewnie znowu przegramy ligę. Mam na myśli stronniczość redaktorów, szczególnie jednego. I nie chodzi o to w jaki sposób piszą o meczach.

Gość gość
Nie zauważyłem stronniczności. Słuchaj real nie jest już dobrym klubem i to dzięki kopaczom z tej drużyny. Błysną jeszcze jak gwiazda spadając w dół tabeli.

Gość gość
Wkręcasz sobie. Oceny jak najbardziej słuszb ne.

Gość gość
Nikogo to nie obchodzi, niech ktoś zbanuję tego irytującego pedzia podszywającego się pod kobiete :classic_cool:

Jestem kobietą, kretynie, a do tego wyżej - spadaj erotomanie. Teraz na www.realmadrid.pl znowu pojawił się stronniczy artykuł właśnie tego nieobiektywnego redaktorka. On jest monotematyczny, dlatego proszę Was o to, żebyście nie wierzyli w to co pisze ten typek.