Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Dla prawików liczą się drobne przyjemności

Polecane posty

przynajmniej w moim przypadku tak jest cieszy mnie byle g***o moje hobby niestety kosztuje i że by urzeczywistnić potrzeba pieniędzy a ja na razie nie mam gotówki jeszcze trochę muszę poczekać to tyle co mam do powiedzenia :)

Gość gość
lepiej idź na d****i

Gość gość
ble ble to gej? w sumie jakby nie był to już dawno by na d****i polazł... gej jeden

Ble Ble zamiast marnotrawić pieniądze na trampki Conversa to za ten hajs miałbyś dwie d****i i jeszcze by ci na zwykłe trampki zostało.

Gość gość
dobrze gada ten wyżej... o sznurówkach do zwykłych trampek nie wspominając!

Gość gość
może to chłopak Ble Ble

_BLE BLE_-Czemu nie masz kasy, skoro masz rentę, twoja mama pracuje, więc twoja renta pewnie cała dla ciebie, to czemu nie masz kasy? Całą rentę przećpasz czy jak?

Gość gość
tak bez ariergardy mu to chcesz powiedzieć? odwarznyś Staszek

Gość gość
BSA - jemu mama zabiera rente, czasami zostawi mu troche kasy i bleblak kupuje sobie perfumy CK, Armani etc albo plastaytion a potem beczy, ze nie ma kasy. Kiedys juz o tym pisał. Nakupowal ciuchow a potem jęczal, ze nie ma kasy. To bylo przed jego pojsciem do szpitala psycho

A czy to prawda z tą matką? Podobno chciał ją zg*****ć i za to podobno go wsadzili do psychiatryka, bo próbował zg*****ć swoją matkę :D

Gość gość
_BLE BLE_ ja ale wy macie nasrane nie będę z wami gadał bo wy tylko się nabijacie lapka.gif a gejowi tylko jedno w głowie 🖐️

Gość gość
BLE BLE - ale o co ci chodzi ? Sam piszesz kazdą głupote ze swojego życia, o psychiatryku itp a potem beczysz, że ktos ci to wypomina ? Pierwszy raz jestes na jakims forum, zwłaszcza na kafe ? :O

Gość gość
Argen, ale weź wyluzuj, jakim tropem? pożartować nie można?

Gość gość
Etam, nie masz dystansu do prawictwa Argen.

Argen-Zauważ jak ten gość ma nawalone w łbie, to czubek, do tego lewak. Taki cię zabije i nic mu nie zrobią, bo ma żółte papiery. G***o robi cały dzień, żyje za naszą kasę, nawet takich podstawowych spraw, jak gospodarowanie swoją kasą nie umie, zarobić też nie umie, bo się mu nie chce. Siedzi cały dzień i żre jak świnia, matka kase mu zabiera, bo by wszystko przewalił i jeszcze narzeka ta tłusta świnia, jak mu to źle w życiu. To są właśnie lewacy p********i!! :O

Gość gość
Jest jeszcze młody, nie dorósł do bycia prawikiem, jest jeszcze prawiczkiem :)

Nie rozumiem po prostu jak tak można żyć, całe życie g***o robić, żyć na cudzy koszt, nie mieć żadnego celu życia, żadnych zainteresowań, k****, czubek do potęgi.

zrobiłem zwyczajny topik a zrobili ze mnie geja którym nie jestem widać chyba nie warto zakładać zwyczajne topiki

_BLE BLE_-Przecież jesteś lewak, więc co masz do pedałów? Lewacy przecież są tolerancyjni i uważają że pedał to gość lepszy od hetero, więc powinieś być dumny z tego, że ludzie mają cię za pedała, o co ci chodzi? Przecież Palikot o to walczy a ty popierasz Palikota, więc gdzie twoja tolerancja? Przeszkadzają ci nagle pedały?

Gość gość
BSA - to własnie ta ich ''tolerancja'' :D p******ą o akceptacji a potem sie ''brzydzą'' jak Palikot, gdy tanczył z Grodzką, co za hipokryzja :O

Argen-Wtedy go zamkną, teraz pewnie ma opiekuna prawnego, który jest jego matka, to ona ponosi zapewne za niego odpowiedzialność, bo on ma żółte papiery i nie ma zdolności aby sam funkcjonować. Dlatego też matka nie wypuszcza go nigdzie samego, bo jak coś narobi, to ona będzie mieć problemy. Przecież sam pisze że ludzi go obgadują że jest brzydki, co jest pewnie jego urojeniem, ale przez takie urojenia może kogoś zabić, będziesz sobie stał na przystanku i miał go w d***e, a on sobie urojii że mówisz iż jest brzydki i ci z kosy pociągnie. Dlatego też pewnie nigdzie bez swojego opiekuna prawnego nie może się ruszać, bo być może że częściowo jest uznany za niebezpiecznego psychicznie.