Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jeszcze_romantyk

Pierwszy raz u laski z roksy

Polecane posty

Witam. Postaram się spójnie napisać o co mi chodzi. Jestem 25-letnim "facetem". Dlaczego dałem to w cudzysłowie? Ponieważ nie można mnie nim nazwać, nigdy nie uprawiałem seksu. Wiele razy próbowałem coś zmienić w tej sprawie, jednak wszystko kończyło się fiaskiem. Regularnie od lat dostaję kosze od dziewczyn i powoli tracę nadzieję, że nagle będzie zupełnie inaczej. Można w pewnym sensie powiedzieć, że jestem romantykiem. Od zawsze marzyłem o miłości i stworzeniu z kimś mocnego związku za całe życie. Nadal bardzo bym tego chciał, jednak z każdym rokiem mam już coraz mniej cierpliwości i sytuacja zaczyna mnie przytłaczać. Potrzebuje przeżyć ten pierwszy raz, czekanie na cud nie jest już dla mnie. Co byście zrobili na moim miejscu? Czekali nadal (choć to dosyć frustrujące), czy jednak zdecydowali się na zapłacenie za seks?

Gość jestem hardkorem 22
Ja bym poszedł do cichodajki z odlotów, w******ł i uciekł bez płacenia :classic_cool:

Gość gość
Iść za głosem ❤️ , nie robić tego, bo inni to robią, to najgorszy pomysł. Sama mam 26 lat i jestem dziewicą.

Gość gość
Poćwicz ze swoją matką.

Gość gość
Ja mam 35 lat i nie mialem nigdy seksu.Mam to samo co ty.Zadna mnie nie chce ani do zwiazku ani na seks.