Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po moim kompie chodzila sobie

Polecane posty

Gość gość

taka maluteńka muszka. Przez nieuwagę strąciłam ją łokciem. Teraz ona leży i się nie rusza. Myślę, iż również nie oddycha. Bardzo chciałabym ją uratować, ale nie wiem jak. Pomoże ktooooooooś?

Gość gość
musisz ją delikatnie pincetką nad gazowym palnikiem potrzymac, a jak zrobi się cieplutkoo, to puscic, wtedy ozyje i do gory se poleci ...

Gość gość
A moze zrob jej resustytacje krazeniowo-oddechowa?

Gość gość
Bardzo proszę o poważne wypowiedzi, tu chodzi o życie.

Gość gość
zrób jej usta usta i masaż serca na pewno ożyje a jak dalej nie to elektrowstrząsy

Gość gość
Albo spi albo nie zyje :( Jak spi to wstanie, jak nie zyje to nic nie zrobisz. Moze nieprzytona? Sprawdz lusterkiem czy oddycha, jesli oddycha to unies jej nozki do gory a jesli nie oddycha to reanimuj.

Gość gość
zgniotłaś jej już wszystkie narządy wewnętrzne. Morderczyni.

Gość gość
Ej, ale nie wyzywaj jej... To nieumyslne spowodowanie smierci. Ona i tak ma ja na sumieniu do konca zycia. Biedna mala muszka, lada dzien 1 lsitpada...

Gość gość
Moze zapadla w sen zimowy? Poczekaj do wiosny, moze ozyje a jesli nie to jedz z nia do szpitala.

Gość gość
Moze obudz ja pocalunkiem?

Gość gość
E szkoda że wogóle tutaj wchodziłam liczyłam na jakąś poradę a tutaj człowieka tylko wyzywają.

Gość gość
Ale tyle porad dostalas... Co sie nie podoba?!

Gość gość
dostałaś wszystkie metody reanimacji, nie wiem w czym problem, możesz pojechać z nią jeszcze do weterynarza

Jako dziecko robiłem obozy koncentracyjne dla much. Łapiąc je zawsze cieszyłem się z wielkich okazów. Umieszczałem je w barakach (jedno lub wielomuchowosobowych) własnej konstrukcji, zrobionych z plasteliny i zapałek. Wejście do baraku stanowił przezroczysty guzik, dający powietrze muchom przez dziurki. Zarządzałem tymi muchami w taki sposób że selekcjonowałem je po okresie przejściowym w barakach tak że jedne zostawały w barakach aż do śmierci (do kilku dni) inne zagazowywałem gazem z zapalniczki (śmierć bardzo szybka - mucha bardzo często leżała w pozycji na skrzydełkach), śmierć poprzez nadzianie na szpilkę i utopienie, śmierć poprzez spalenie czy to w plastelinowym domku czy na żywca, śmierć przez przygniecenie grubą książką. Tą ostatnią wybierałem najrzadziej gdyż byłą najmniej efektowna. Zwłoki much zbierałem na liczne kupki i kremowałem spalając na proch.

Gość gość
Dziękuję za wszystkie drogocenne porady i za uwagę, jesteście wspaniali, słodkich snów; dobranoc.

Dodam że nie robiłem tego z jakiś sadystycznych pobudek, wręcz przeciwnie lubiłem muchy i cieszyłem się że do mnie przylatywały.

Gość gość
syn fubu jak mogles...

To jeszcze nic jakbym ci powiedział co robiłem z żabami ze stawu. Średniowieczne tortury wręcz.

Gość gość
Na żaby założymy odrębny temat, teraz wszyscy chcą spać, dobranoc.

Gość gość
jak to muszek to ściągnij majteczki, na pewno wstanie :)