Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała prawda o policjantach

Polecane posty

Gość gość

często mówi sie ze policjanci to k*****arze i zdaradzają ;) nie dawno poznałam młodego policjanta którego nie zepsół jeszcze ten fakt ;) opowiedział mi o swoich kolegach po fachu. sam jest bardzo porządnym facetem i zosatje opluwany przez komendanta że nie wyrabia normy z mandatami, dlatego że nie daje manadatom jak widzi że ktoś jest biedny tylko go poucza i mu sie obrywa. koledzy z niego szydzą bo nie jezdzi z nimi na k***y. wśród jego kolegów panuje przekonanie ''czego nie da ci żona, da ci k***a'' chwalą sie między sobie że pakowali w d**e, w pape i gdzie chcieli. namawiali go na ćpanie i chlanie z nimi. jeżdzą do barów i klubów taksówkami sie nachlać i poroochać. w szkołach policyjnych policjanci sie roochają z policjantkami. biją swoje żony bo to reakcja na stres gdy w pracy widzą rozcięte noworodki i krew na ścianach. mój kolega planuje przenieść sie do wojska bo ma dość tego burdelu :o

Gość gość
mówił mi że był jeden taki normalny jak on facet w policji to strzelił sobie w łeb :o i jest paru normalnych ale to rzadkość, większość ma zryte berety

Gość TheBoski
Nie zapomne jak jedna policjantka znalazła u mnie polowke zioła głupia suka musiałem puścić jej oczko i udawać miłego żeby nie powiedziała ten zawód to hańba chociaż jedna policyjna ku,re,w,ka okazala się w miarę tolerancyjna

Gość prawdziwy męzczyzna
gdybym był policjantem to kumple by mnie wyśmiali, ten zawód jest bardziej poniżający niż cieć czy nawet szambonurek :D

Gość gość
a czemu bycie policjantem to dla Ciebie wstyd?