Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyszlam na latwa

Polecane posty

Gość gość

byłam na imprezie u znajomych, zalałam się troche i skończyło sie tak że wylądowałam u świeżo poznanego chłopaka w łóżku. Nie uprawialiśmy seksu, on chciał, ale powiedziałam że nie i to uszanowal. Pocałowalismy sie tylko. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, zle sie z tym czuje, a z drugiej strony chlopak mi zaimponował że mnie uszanowal. Wyjasnic to jakoś , czy olać temat . I mam nadzieje ,ze nie pomyslal sobie o mnei jakos zle... Co sadzicie o czyms takim ?;//

Gość gość
a co cie to obchodzi co o tobie pomyslal, no chyba ze chcialabys z nim cos tegooo wiecej 🖐️

Gość gość
no tak jak pisałam spodobało mi się to że nie wykorzystał sytuacji, pijanej laski, wydaje sie bardzo w porzadku...

Gość gość
Z czego robisz problem? Zachowałaś się ok ze się wycofałaś w porę. Jeśli to uszanował tzn że może właśnie uszanował tez Ciebie...

Gość gość
jak rano wychodziłam , spytał czy dam mu nr no i dałam a on sie nie odzywa... Wiec chyba jednak slabo wypadłam. A bardzo mi sie podoba;pp, dlatego przezywam co pomyslal ,

Gość gość
troche przyoal, no ale najwazniejsze ze do niczego powazniejszego nie doszlo

Gość gość
Nie lamentuj, poczekaj co będzie. Daj mu trochę czasu

Gość gość
ja lubię łatwe dziewczyny i ten chlopak pewnie tez, a ty nawet po pijaku nie jesteś łatwa, więc mógł się zniechęcić i nie zadzwoni. Pomyślał, że będzie musiał mięsiącami ciebie adorować, a na koniec powiesz mu, że nie pasujecie do siebie i facet zostanie z niczym.

Gość gość
szkoda bo mi sie spodobał, odezwałabym sie, ale skoro on tego nie robi to nie ma ochoty. No trudnoo....

Gość gość
no i sie nie odezwał :(. Faceci ..