Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mi jest pomocy

Polecane posty

Gość gość

witam.. proszę o pomoc... może zacznę od tego że od porodu mam problemy z kręgosłupem i jestem w trakcie diagnozy dyskopatii... ale to nie o tym.. choć być może ma związek...zastanawiam się co mi jest... od dłuższego czasu mam wahania nastroju.. szybko się denerwuje, za chwilkę śmieje.. jakiś czas temu zaczęły mnie łapać jakieś dziwne nie wiem jak to określić ..skurcze? lewa pierś bardzo kuła, ściskało mnie w niej i nie mogłam oddychać.. potem to samo na wysokości prawej nerki... bez przerwy chce mi się spać.. jestem wykończona.. często mam zawroty głowy.. zdarza mi się nie móc poruszyć prawą stopą bo sztywnieje ...choć to może być spowodowane kręgosłupem.. od dawna mam problemy z normalnym oddychaniem pełną piersią.. byłam u pulmonologa.. nic nie stwierdził.. rentgen ok.. spirometria trochę gorzej.. teraz niedawno doszło do tego zaburzenie wzroku.. raz mam jakieś białe plamki przed oczyma.. innym razem mi się rozmazuje.. zdarzyło się że wydawało mi się że ściana się porusza... jestem tym przerażona.. może ktoś miał podobne dolegliwości.. w przyszłym tygodniu idę do lekarza.. i trochę się boję..