Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona czy szczescie

Polecane posty

Gość gość

Postanowilem tu napisac, poniewaz jest tu wiele watkow o podobnej tematyce. Poznalem kobiete i strasznie chcialbym z nia byc. Jednak smutek zony i to co wyprawia, uniemozliwia mi podjecie decyzji.Czuje sie jak w potrzasku. Czuje sie szantazowany. Ona nie potrafi tego godnie przyjac, to zalosne. Chce dbac o rodzine, placic alimenty, zajmowac sie dziecmi. Ona NIE bo NIE. Zadnych logicznych argumentow tylko histerie i wrzaski, udawala nawet e podcina sobie zyly.Jak mozna tak nisko upasc. Dodam ze seks nam juz dawno nie dawal radosci, to byl obowiazek. Czy da sie z tego jakos wyjsc, ona mnie terroryzuje

Gość gość
Maz mojej kolezanki tez chcal "popelnic samobojstwo" jak prosby i grozby zostaly olane. Pozew lezal zlozony juz miesiac wczesniej ( z jego winy ) a kn sie "obudzil". Plakal, blagal, nalykal sie tabletek ale moja kolezanka olala go po tym totalnie. Wtedy przejrzal na oczy i skonczyl sie ponizac. Nie zwracaj uwagi na krzyki zony, spakuj walizki i sie wyprowadz. Baby sa histeryczkami, musisz to olac.

Gość gość
Twoja żona jest niedojrzała, skoro chcesz odejść, to powinna cię puścić nic niewarty doopku, a nie trzymać na siłę. Po co trzymać na siłę takie zero? Takie kompletne DNO, któremu znudziła się żona i poleciał za nową doopą:? taki facet jak ty jest kompletnie nic nie warty, ja bym takie zero jak ty puściła bez problemu bo jaki sens siedzieć z samcem, który szybko się nudzi kobietą i znajduje sobie nową? A jak nowa się znudzi za 5 lat, to co, tak samo ją potraktujesz jak teraz żonę, gdy znajdziesz nowy obiekt westchnień. Jesteś po prostu takim niedojrzałym popaprańcem, takim moralnym dnem, ja bym takiego jak ty oddała kochanicy nawet z dopłatą, byle tylko się pozbyć śmierdzącego gó wna z domu.

Gość gość
Szpieguje mnie, wydzwania do mojej kobiety wyzywajac od najgorszych. Wstyd mi. Grzebie w moich rzeczach. Ostatnio wpadla w histerie i blagala na kleczkach wycierajac sobie twarz w moje spodnie. Mowi przypomnij sobie jak bylismy szczesliwi.. Tylko od wielu lat nie ma udanego pozycia, pomimo moich prob. Kupowalem jej karnety do salonow urody, nigdy nie skorzystala. Nigdy nie chciala isc na studia czy jakies kursy. Nic nie robila. Tematy do rozmow aie wyczerpaly, namietnosc wypalila.

Gość gość
Ale z Ciebie ch*j. Nie wiem po co ona Cię by chciała zatrzymać. Jesteś dupkiem śmierdzącym. Tak samo jak Twoja nowa "kobieta"... Warci siebie wszyscy jesteście. Dlaczego histeryzuje? bo Cię kocha, bo przysięgałeś. Ona ciągle myśli, że jesteś tym kim myślała, że jesteś. Ale nie. Ty jesteś zwykłym dupkiem.

Gość gość
bedziesz placil ALIMENTY ??????????????? wez te dzieciaki ty , a ona ci bedzie placila !!!!!!!!!!!!! poszukasz opiekunki , przedszkola otwartego od switu do zmierzchu , z dzieciakami zrobisz zakupy , posprzatasz i ugotujesz TAKI K***A CZEKA JA CZAS !!!!!!!!!! czy ty bys nie panikowal ???? mie tobie teraz tylko ry panie w glowie , inna du pa , pamietaj , ze w przyrodzie NIC NIE GINIE !!!!!!!!!!!

Gość gość
Biedna kobieta, gdzie ona miala oczy przed slubem? Biedna kochanka gdzie ona ma oczy teraz?

Gość gość
Jak moze mnie kochac skoro ja jej nie kocham juz od dawna. Robi z siebie posmiewisko, nie wezmie mnie na litosc

Gość gość
LITOSC ?!?!?!?!?!?!?!?! zalosny idioto !!!!! po c h u j jej dzieka zrobiles , zeby sie teraz szybko zmyc ?????

Gość gość
A kochanka dlaczego Cie chce? Zdesperowana samotna?

Gość nie facet
powiem tak : lepiej dziecku jeden normalny rodzic , w postaci MATKI , jak dwoje rodzicow w postaci MATKI i JELOPA !

Gość gość
ja też nie wiem jak może Cię kochać, boś nie godny jakiegokolwiek wyższego uczucia. Biedna żona, biedne dzieci.

Gość gość
Odkrylem ze jest miedzy nami ogromna przepasc mentalna, intelektualna. Poza tym chetnie bym wzial dzieci ale ona nie chce mi ich dac. Stosuje tanie zgrywy, typowe, sztampowe wrecz

Gość gość
to chyba jednak prowokacja, bo dorosły facet nie pisze jak 15 latek....

Gość gość
Ona jest mentalnie i intelektualnie bardziej rozwinieta i zobacz dalej chce byc z Toba... a Ty tego nie doceniasz.

Gość gość
"... Odkrylem ze jest miedzy nami ogromna przepasc mentalna, intelektualna. Poza tym chetnie bym wzial dzieci ale ona nie chce mi ich dac. Stosuje tanie zgrywy, typowe, sztampowe wrecz "....... popatrz jaki nagle uczony sie k u r w a znalazl a czy nie bylo tak , ze ona tego intelektu nie zalapalo , bo ci bachora urodzila ?????

Gość gość
nie wiem po co tutaj piszesz, z góry wiadomo że 90% odpoweidzi to znudzone żony które dostają sraczki jak ich chłop idzie do pracy, bo może przypadkiem spotka jakąś inną kobietę :O a przecież PRZYSIĘGAŁ, to tylko serialiki, pieluszki i ciepły obiadek!!!

Gość gość
faceci to wygodni samce nie opiekuja sie potomstwem i wala jedna po drugiej

Gość gość
Wlasnie zauwazylem, czyzbym poruszyl jakis czuly punkt? To ze jest kobieta nie znaczy ze nie powinna byc silna i honorowa.

Gość gość
to po co wam zony ?????????????????????????????????????????? po co idziesz z nia do oltarza ??? zmusil cie ktos ???

Gość gość
Masz rację, zostaw ją. Po co się męczyć. Małżeństwo to nie więzienie. Wybierz szczęście bo życie masz tylko jedno. A tu nie znajdziesz odpowiedzi bo sam widzisz...Rób co Ci serce podpowiada

Gość gość
silna i honorowa ? mowisz tak patrzac przez pryzmat siebie silna , zebys ty mogl bzykac inna honorowa , zeby nie rozpowiedziala do innych , gdzie lezy prawda ??? PROSZE CIE ! nie osmieszaj sie !

Gość gość
Ale jemu serce podpowiada czy ptaszek;P?

Gość gość
chyba k u t a s mu podpowiada a nie serce hahaha, nie mieszajmy w to serca, toż ten facet to zwykly roochacz

Gość gość
Też uważam, że to prowo.

Gość gość
Serce to nie litosc drogie panie. Po jej ekscesach to juz nie mam zadnych watpliwosci. Ona chce mnie sila zmusic do zycia w klamstwie, ohyda

Gość gość
Ja nie potrafie klamac

Gość gość
Nie rozumiem jak mozna nie kochac kogos kogo wybralo sie na meza, zone ;) nie ogarniam tego :0 po co sie z taka osoba wiazac i hajtac:)

Gość gość
ale przeciez Ty mozesz zlozyc pozew

Gość gosc82
Ale ze niby to ona sama nie chciala sie rozwijac? Czy co? Pewnie kazales jej siedziec w domu i zajac sie dziecmi, a teraz masz pretensje ze intelektualnie Ci nie dorownuje.