Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem zalamana

Polecane posty

Gość gość

nie wiem co robic, czy mam wracac do bylego czy walczyc o nowa milosc?:((((((sprawa taka jest, ze z bylym bylam 8lat i bylo nie najlepiej poprostu juz nie wytrzymywalam,jedynie idealny byl seks ale reszta to meczarnia,zerwalam z nim2 miesiace temu ale on ciagle za mna biega i mowi ze kocha itd, ale ja poznalam innego chlopaka bardzo niesmialego ale wiem ze mu sie podobam i wiem ze moglo by cos z tego wyjsc,tylko ze ten moj byly do niego zadzwonil i z nim rozmawial niepotrzebnie i ten teraz mysli ze rozbija zwiazek ktorego nie ma juz:(i nie chce ze mna gadac z racji tej ze tamten mnie kocha itd co mam zrobic?czy mam nadal upierac sie i przekonac do siebie tego nowego?

Gość weraaaaaaa1232
kochasz byłego ?

Gość gość
wlasnie sama nie wiem, ale nawet jesli to czuje ze on to zepsuje swoim zachowaniem jak zwykle i znowu bede musiala go rzucac i szukac kogos, w sumie jak sie nie odzywalismy do siebie to czulam sie silna ze poradze sobie bez niego, nie wiem

Gość weraaaaaaa1232
no to nie mam pojecia, sama musisz dojsc do tego, do ktorego czujesz wiecej, zebys sie tylko nie obudzila z reka w nocniku jak jak kiedys