Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil83

Kobiety pomocy

Polecane posty

Gość Kamil83

Witam, jakis czas temu trochę poklocilismy sie z dziewczyna stala sie troche chłodna wobec mnie, twierdzac ze powodem tego sa moje wady, teraz gdy juz jest ok miedzy wierszami ze bala sie ze ja zostawie bo myslala ze juz ja nie kocham oraz ze juz mi nie zalezy na niej! jak rozumiec jej dziwne zachowanie czemu nie powiedziala prosto z mostu!?

Gość gość
oj jak facet nie kuma bab:)). Tak sie zaczyna dziać jak sie robi nuda w związku...panna chce ci dac do zrozumienia abyś zaszalał kolego, nie ma nic dobijającego jak rutyna i facet, który tego nie rozumie. Zabierz ja gdzieś, podaruj kwiaty, przeleć ja jak nigdy dotąd i zobaczysz będzie git. Zrób dobrą kolacyjkę załącz jakiś filmik, kup winko wspólna kąpiel po niej dziki seks. jest bardzo dużo możliwości sama jestem kobietą i lubię by zaskakiwana przez mojego faceta a faceci proszę was domyślcie się sami o co chodzi:)

Gość gość
faceci myślą, że już sama ich obecność to szczyt łaski, postarajcie sie trochę niech wyobraźnia pracuje..i napisz jak ci poszło:)mam nadzieje, że rada jest pomocna