Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham swojego golfika

dość gadania o pierdołach pomóżta

Polecane posty

Gość kocham swojego golfika

pomózcie ..wiem ze kafeterii nie czytają same kobiety.pewno jest tu wielu samców.pomózcie .chodzi mi mianowicie o mojego golfa II z 91 roku. mam problem z diagnostyką auta.jakiś czas temu podczas jazdy nie mogłam wbić pierwszego biegu.jakoś ruszyłam z 2 ale kawałek dalej dodawałam gazu a auto tylko wyło i stalo w miejscu. wymieniona została linka bo chłopak myślał że po prsotu nie wysprzęgla a zauważył ze jest uszkodzona. jednak nie pomogło.biegi wchodzić wchodzą..ale nie moge normalnie jechać .pomażyć można o jeździe bo już przy pierwszym biegu przy puszczaniu sprżegła okropnie trze. coś...nie wiadomo co...no cóż. wyjał skrzynie.sprawdził..wydaje sie ok. wymienimy tarcze sprżęgłową bo wydaje się uszkodzona gdyż pierścień łączący te tarczę z wałkiem który wchodzi w skrzynie wyraźnie lata i jak by się urwał..czy to tylko to jest przyczyną tego okropnego tarcia przy jeździe czy może być cos więcej??? dodam że na raie czekam aż skręci do konca i by sprawdzić czy auto normalnie będzie jeździło...pomoże ktoś???

Gość gość
kup normalne auto a nie jakiego złoma