Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakich sklepach ubieracie Wasze niemowlaki

Polecane posty

Gość gość

Ja mam dwie córki 3 letnią i 3 miesięczną.Po starszej nic nie mam bo wsyztsko rozdałam wiec znowu ciągle kupuje ubranka.Kupuje dla młodszej i starszej głównie w h&m, smyku i zarze.A Wy jakie sklepy lubicie?

Gość gość
Ucob, gap, next, vertbaudet. Najlepsza jakosc moim zdaniem.

Gość gość
pretaporte, wersacze

Gość gość
nie wiem czy tez tu moge sie dopisac, bo mieszkam za granica, ale bardzo lubimy Next, Zara tylko latem, marks&spencer, hm jest ok aczkolwiek jak dla mnie lekko szmatlowate po kilku praniach, kupuje najwyzej w promocjach, to samo w innych seciowkach typu Tesco, jezeli robie zakupy to zawsze kupie jej jakas bluzeczke itp. z drugim nie wiem jak bedzie, tez nie mam ciuchow po corce, durna bylam, bo na punkcie malej bylam szalona i w ciazy kupowalam jej same drogie ciuchy ( teraz tego juz nie robie)i wszystko oddalam;/ niektore nawet z metkami..ehh no nic:) moze bedzie chlopiec:) ale tym razem nie mam parcia na markowe ciuchy:) poprostu bede kupowla taniej i sensowniej;)

Gość gość
ja kupuje w Pepco Realu Tesco gdzie natrafię na fajne ciuszki po promocji ostatnio kupiłam spodnie dżinsowe w Lidlu

Gość mmmm25
nie jestem zbyt zamożna więc kupuje w tańszych sklepach, w pepko są śliczne ciuszki i na kieszeń przeciętnego polaka

Gość gość
dla niemowlaka zdecydowanie h&M, Zara się trochę zeszmaciła tzn przez ostatnie 3 sezony rzeczy były kiepskiej jakości przynajmniej na dziale na którym kupowałam dla mojej 4 latki. - ale kiedy odwiedziłam ją w zeszłym tygodniu szczęka mi opadła takie wszystko ładne i super mięsistych materiałów. :) może się przebudzili a jakie sukienusie na dziale 2-24 m tylko te ceny :) 109zł za sukienkę to lekka przesada trzeba poczekać do lekkiej przeceny. xx dla drugiej córy zbieram powoli wyprawkę w H&m. smyk 5.10.15 do mnie nie przemawiają po starszej córze bodziaki się z tych firm porozciągały a H&M jak nowe.

Gość gość
o wlasnie vertbaudet jeszcze;) zapomnialam o tym sklepie, maja fajne oferty;)

Gość gość
c&a,reserved,h&m,f&f

Gość gość
Ja kupuję używki (allegro, ciuchlandy) ale ubranka takich firm jak H&M, George, Next, Cool Club, F&F, Kaaphhll (czy jak to tam), Marks&Spancer, C&A, Gap...

Gość nie wiem co to jest
Ja mam 5 10 15 i smyka ale na przecenach. Kupuję ciuszki od polskich producentów. Z hm, ca itp dostaję jako prezenty. Kupiłam drogą wyprawkę i dziecko tak szybko ze wszystkiego wyrosło, że nie kupuję więcej droższych ciuszków.