Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czworaczki pomocy

Polecane posty

Gość gość
gratuluje autorko, innym mamom tez :) mi nawet z bliznietami daleko byloby do radosci, dlatego podziwiam, ze dajecie rade, autorko wierze, ze i Ty z takim nastawieniem swoim i meza poradzisz sobie na pewno

Gość gość
Wlasnie przeczytalam link goscia z 17.24 dziekuje bardzo. oj tez bym chciala ta czworke urodzic szczesliwie:) super ze tata tych dzieci znalazl tyle sponsorow no i jak widac w miescie w ktorym mieszkam pomoc okazala sie z kazdej strony :) ciekawe jak maluchy i mama.

Gość gość
wyrazy wspolczucia :O i w dodatku w kawalerce mieszkacie wiec materialnie tez raczej kiepsko stoicie :O Szkoda dzieciakow.

Gość gość
Matko czworaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):) Gratulacje....jak będę kiedyś narzekała na moje(trójka ale nie trojaczki ) to mnie kopnij w d**e:):)hihihihi Powodzenia!!! Dużo siły i duuuużo kasy:)

Gość gość
Gosciu ty chyba nie byles/as w takiej sytuacji wiec sie nie wypowiadaj!!!! jezeli mi miasto nie pomoze to damy sobie rade, jestem nastawiona pozytywnie i wierze ze ulozy nam sie. po dzisiejszych rozmowach z bliskimi wiem ze nie jestesmy sami :) boze jestem tak podekscytowana ze zasnac nie moga ciagle odpisuje na esemesy i zagladam na forum z nadzieja ze jakies porady beda od zyczliwych osob!

Gość gość
Dziekuje! kopne napewno :))gorzej jak moja czworka zadziala :) powodzenia i duzo sily.