Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vyspa

poduszka do karmienia JAKĄ I GDZIE KUPIĆ

Polecane posty

Gość vyspa

potrzebuje rady doświadczonych w temacie mam. Jaką poduszkę do karmienia polecacie? W formie rogala czy węża? może polecacie jakiś konkretny model?

Gość gość
Ja mam świetną poduszkę, rewelacja...ale do karmienia jej chyba nie używałam.. nie było potrzeby no i szybko zrezygnowałam z karmienia piersią.. Ale poducha niezastąpiona do spania!!! Najpierw w ciąży... przy pozycji bocznej, a teraz do spania normalnie .. i "owinięcia" głowy hehe jedno ucho do poduszki, na drugie zarzucam poduchę.. __ Poduszka firmy WOMAR, kulki poliestrowe, poszewka welurowa. Właśnie wczoraj zamówiłam kolejną poduchę, jako prezent dla dziewczyny kuzyna.. Na allegro są.. 94-97zł

Gość vyspa
ok, dzięki. Już sprawdzam.

Gość gość
aaa ona widziała naszą poduchę, spodobała jej się i zaproponowaliśmy, że to może być prezent dla niej (jest w ciąży).. Więc wczoraj zamówiłam i już jedzie.. ps. womar ma różne poduchy.. różna poszewka i wypełnienie.. welur jest super.. zawsze ciepły, milutki.. po prostu takie powinny być poszewki na poduszkę.. ;) ps1. mąż mi czasem poduszkę kranie... :-/

Gość gość
Ja mam obie poduszki, i rogala i taka długą, firmy motherhood. Polecam obie. Do karmienia częściej używałam tej dużej, owijałam się na fotelu i karmiłam. Rogal przydawał się na wyjazdach. Zdecydowanie w szpitalu. Jak córka zaczynała naukę siadania to poduszka ta,nie raz uratowała ją od bolesnego upadku.

Gość gość
Ja swoją dostałam w tym sklepie Fiki Miki http://materacyk.pl/, materac z resztą też u nich kupowaliśmy