Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxkasia94

pomozcie prosze

Polecane posty

Gość xxkasia94

Hej. Mam pewien problem mam chlopaka ktory uwaza ze jest najmadrzejszy i wszystkim mowi co ma robic. Juz mam tego dosc jak ja cos mu powiem by cos zrobil to slysze slowo nie bedziesz mi mowic co mam robic a gdy on powie mi co ja mam zrobic i mu odp tak jak on mi to od razu starszy mnie zerwaniem. Niechcem sie znim rozstawac ale tagrze nie chcem tak zyc. Jak ja mam to zrobic by mu powiedziec ze mnie to drarzni ale za rowno by sie on nie obrazil i nie zerwal zemna?? Bo ja naprawde mam juz tego dosc i nie cgcem juz tak zyc.

Gość gość
najpierw to ja radzę Ci skończyć podstawówkę i dopiero później brać się za chłopaków

Gość xxkasia94
Piotr a czy ty bys chcial zeby ci twoja dziewczyna mowila co masz przez caly dzien robic. Z kim masz rozmawiac a z kim nie.

Sama widzisz Kasiu że to facet nie dla ciebie. Jest Egoistą i myśli tylko o sobie. Zasługujesz na kogoś lepszego.

Gdybym miał taką ortografię jak koleżanka Kasia, to dziękowałbym, że w ogóle ktoś się mną zainteresował. Gdyby mądra kobieta mówiła mi co mam robić i byłoby to rzeczywiście dobre rozwiązanie, to czemu nie. Tak jak zawsze słuchałem rodziców, tak powinnaś słuchać mądrzejszego faceta ;) Oczywiście to co zrobisz i tak zależy wyłącznie od Ciebie.