Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczytany facet równa się nudziarz

Polecane posty

Gość gość
coś w tym jest nie powiem

Gość gość
No pewno, bo ciekawszy jest głąb, który w życiu książki nie miał w ręce. Z taki to dopiero można porozmawiać na tysiące tematów!

Gość paulina jacyk
wolę faceta który jest przystojny a nie mola ksiązkowego Tacy zostają starymi kawalerami skoro tylko czytają ksiązki

Gość gość
A przystojnego, inteligentnego mola książkowego? Skąd wnosisz, że mól nie może być przystojny? I że nie robi nic poza czytaniem?

Gość paulina jacyk
Czytanie książek nie przystoi zdecydowanemu męskiemu facetowi

Gość gość
Wiem, mężczyznie przystoi broda dwuręczny miecz i k***s do kolan. Ale wybacz mi, nie wierzę, żeby osoba nieczytająca książek mogła mieć coś ciekawego do powiedzenia i być interesująca. Nie czyta- nie idę do łóżka. Nieczytanie to powód do wstydu, nie dumy.

Gość gość
oczytany facet nie równa się nudziarz :D ani trochę :D

Gość gość
Nawet nie chce mi się wyobrażać co sobą może reprezentowac osoba, która zakłada taki topic. Pesymistyczne myśli zaczynają sie kłębić po głowie, zwłaszcza kiedy roztacza się wizja iż dobre 80% społeczeństwa stanowią tego typu typy...

Gość prettyblonde
Jest odwrotnie. Nieoczytany - to nudziarz. W ogóle "oczytany" nie oznacza mola książkowego, zerknijcie do słownika.

Gość piękne włosy mam acha
Według mnie oczytany to może i nudziarz, ale fajnie jak facet czyta książki. Na przykład oboje przeczytamy ten sam kryminał i będziemy się bawić w to, kto pierwszy zgadnie kto jest mordercą :) Ogólnie jak się zaczytuję w prozie oraz czasopismach typu Focus, to jak najbardziej spoko, ale jeśli to będzie poezja, czy książki w których najważniejsze jest przesłanie polityczne, to już za wysokie progi na moje nogi = nudziarz.

Gość gość
"Nawet nie chce mi się wyobrażać co sobą może reprezentowac osoba, która zakłada taki topic. Pesymistyczne myśli zaczynają sie kłębić po głowie, zwłaszcza kiedy roztacza się wizja iż dobre 80% społeczeństwa stanowią tego typu typy... " Nie ma się co dziwić, żyjemy w kraju wtórnych analfabetów. Przeciętny Polak rocznie czyta 1/4 książki- wliczając w to poradniki i instrukcje obsługi. Ale cieszmy się, czytając stajemy się elitą. Ech...

Gość gość
A może ty po prostu za głupia jesteś żeby rozmawiać z oczytanym?

Gość gość
hmee?? ja juz szosty raz kamasutre czytam i zrozumiec nie moge, huoj moze jakis lachonek mi wytlumaczy

Gość gość
Jak jesteś pusta, że aż huczy Ci od tej pustki w głowie, to nic dziwnego. Widać zbyt wysokie progi na Twoje nogi. Ja na nieoczytanych nawet nie patrzę.

Gość gość
Patrzysz patrzysz :D w końcu wygląd najważniejszy :D co innego być oczytanym a twierdzić, że się jest.

Gość gość
"gość Patrzysz patrzysz smiech.gif w końcu wygląd najważniejszy smiech.gif co innego być oczytanym a twierdzić, że się jest". Nie, wygląd wcale nie jest najważniejszy, chyba że dla takich jak Ty. Moje koleżanki to też kobiety, które mają olej w głowie.

Gość gość
Moj maz jest Anglikiem i przez to, ze czyta mnostwo ksiazek wie wiecej o historii Polski niz ja - wstyd sie przyznac. Mozna z nim pogadac doslownie o wszystkim. Zagialby was po 5 minutach. Wcale nie jest nudziarzem - wprost przeciwnie. To on by sie zanudzil w waszym towarzystwie.

Moje czytania ogranicza się głównie do podręczników :P Aczkolwiek zacząłem dziś czytać najnowszą część Dana Browna "Inferno" :)

Gość gość
pozdrawiam serdecznie fana Depechów czy znasz bonus song pt. Long Time Lie? Polecam;-)

Gość gość
"gość Moj maz jest Anglikiem i przez to, ze czyta mnostwo ksiazek wie wiecej o historii Polski niz ja - wstyd sie przyznac. Mozna z nim pogadac doslownie o wszystkim. Zagialby was po 5 minutach. Wcale nie jest nudziarzem - wprost przeciwnie. To on by sie zanudzil w waszym towarzystwie". Zgadzam się, właśnie o takich ludziach tu piszę. Tylko nie mamy po co pozostałym tutaj pisać, bo i tak tego nie zrozumieją. To dla nich zbyt trudne, bo najwyraźniej książek nie widzieli na oczy.

Gość gość
Wygląd jest najważniejszy haha

Gość gość
Tak jeśli czyta bo musi lub chce się czymś popisać tzn. wywyższać a nie ma czym. To gorsze puste pudło od takiego, który czytać nie lubi.

Niektórzy prócz tego, że nie czytają, to jeszcze pisać nie umieją. Zdecydowana większość jednak ceni sobie własne pisanie nad czytanie innych. Dziś na jednego czytelnika przypada jeden pisarz. A może dwóch...?

Gość gość
A Ja wolę oglądać programy naukowe, historyczne itp. niż czytać ksiązki

Gość szaro szary
O kurcze ktos wspomnial o angliku czytajacym ksiazki . I w dodatku znajacego historie polski. Mamy tu chyba zone Normana Davisa.