Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gimnazjalistka99

Bloggerki i bloggerzy

Polecane posty

Zastanawia mnie ta moda na blogi. Teraz blogerem jest każdy kto chociaż uruchomi bloga i ma 3 wpisy na krzyż od wczoraj. Gorzej mnie jednak dobijają blogi modowe i ich właścicielki- Blogerki Modowe. Mówię tu o Jessicach Mercedes i Maffasion na przykład. Powiedzmy sobie szczerze- te dziewczyny mają przeważnie z górki. Są z zamożnych domów i mają kasę na szmaty itp. One nie ubierają się w lumpeksie czy u Chińczyka na targu. Nie trudno jest dobrać stylową wyjściówkę bazując na samych produktach z górnej półki. Ten styl nie jest oryginalny. Jak ja widzę na przykład kolejną reklamę ze skórzanymi portami to myślę: ooo, to g***o jst teraz modne". Ich ciuchy to są w większości rzeczy powtarzalne, swag, taki pseudo-london look dla dziewczyn bez pomysłu na siebie, które muszą walnąć w coś co jest popularne. Bordowa bluza, dżiny w panterę i złoty i ogromny naszyjnik na szyi, do tego air maxy i lans po mieście, kawka mrożona i piskliwy śmiech. Moje zdanie. A wy co sądzicie o blogach modowych, a może sami macie bloga? :)

Gość gość
oglądałyście wczoraj tę blogerkę Jessicę Mercedes Kirschner u Wojewódzkiego? Tutaj fajna relacja z programu: http://teleshow.pl/

Gość Ryba Pila
polecam sok z pomaranczy przy ciezkiej pracy :P