Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu tak wielu facetów lubi niskie dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka ma 155cm wzrostu i wszyscy faceci jej mówią, że takie niskie dziewczyny są fajne. Jej były miał 183cm, w ogóle ona podoba się dużej ilości wysokich facetów... Czy wysocy nie powinni raczej lubić wysokich kobiet?

Gość abuabu
chodzi przede wszystkim o to, że niska dziewczyna nie musi klękać na kolanach aby facetowi zrobić lodzika

Gość gość
Faceci lubią górowac, dominowac, wywyższać się, ot co. Oczywiście taka niziutka kobieta powinna byc jeszcze drobniutka, żeby taki pan i władca nie czuł się mimo wszystko za słaby. Musi być duży kontrast pomiędzy nia a nim. Malutka słabiutka samiczka + duży silny samiec i mamy idealny układ. Fachowo chodzi o dymorfizm płciowy i dobór naturalny. Animal planet normalnie.

Gość gość
Małe kobiety są zazwyczaj zgrabne. Wysokie wyglądają jak żyrafy lub słonice.

Gość gość
tez sie własnie obawiam, ze wielu mysli, ze niska łatwiej zdominowac

Im wyższa różnica wzrostów, tym kobieta bardziej zakochana (i vice versa). Brzmi głupio, ale sprawdza się w jakiś 98%

Gość gość
no ta koleżanka oprócz tego, że niska to jest całkiem zgrabna i ładna :o Ale przecież tyle kobiet nie umówiłoby się z jakimś facetem, bo "za niski" to myślałam, że wśród facetów też się znajdą tacy co powiedzą "fajna ale za niska" a jak tak na nią patrzę to raczej jest wręcz przeciwnie :o

Gość gość
chodzi przede wszystkim o to, że niska dziewczyna nie musi klękać na kolanach aby facetowi zrobić lodzika x x to chyba mowa o takich co maja 1- 1,20

Gość gość
jestem niską kobietom i lubię wysokich facetów, zazwyczaj niskie dziewczyny lubią wysokich. Coś w tym jest pierwotnego, wysoki facet kojarzy się z bezpieczeństwem.

podsumowując...koleżanka jest drobna, zgrabna i ładna. Faktycznie, nie ma powodu żeby stała do niej cała kolejka chętnych.

Gość gość
Też jestem kurduplem, również dokładnie 155cm i nie narzekam na brak powodzenia ;) E tam, nawet jak myślą, że niską łatwo zdominować to tylko pozory :D w moim wypadku sprawdza się raczej "małe a wredne" :D

Gość gość
Małe bywają i takie okrągłe kulki i takie chudzinki poniżej 45kg, nie ma reguły :P A czy tak wiele facetów lubi niskie dziewczyny? Ktoś już odpowiedział rozsądnie z Animal Planet hehe, ale moim zdaniem nie tak należałoby postawić pytanie, bo równie dobrze można by było "czemu wielu facetów lubi dziewczyny średniego wzrostu" albo "czemu wielu facetów lubi dziewczyny" haha.

Gość gość
Dave Gahan - bo tacy zakochani ,,ludzie" są ludźmi tylko z nazwy. Tak naprawdę to zwierzątka, które mają mozliwość korzystać ze zdobyczy cywilizacji. Nazywajmy rzeczy po imieniu.

Gość gość
Przy wzroście 155cm 45kg wagi to wcale nie chudzinka :P Ja ważę 50 i przyda mi się zgubić właśnie z 5kg :o

^^ to prawda, lecz cywilizacyjne zwierzątka oprócz wzrostu powinni mieć jeszcze pozycję społeczną. sam wzrost (czy tam siła) nie da kobiecie bezpieczeństwa jak u 'klasycznych' zwierząt.

Gość gość
Dlatego napisałem poniżej 45 kg :p

Gość gość
Dave Gahan - no ba. Odpowiedni wygląd, zasoby materialne, władza - i mamy full pakiet, jeśli chodzi o samca idealnego. W przypadku dowolnej samicy pozostaje już tylko się zakochać w takowym na zabój. W przypadku odpowiednio atrakcyjnej - dać się ,,pokachać"==>zapłodnić==>urodzić zdrowe, silne potomstwo. ;)

Gość gość
niskie kobiety nie tak łatwo jest zdominować ;)

Gość gość
Psychicznie nie łatwo, ale przecież każdy facet wie, że mógłby z nią zrobić to co chcę, gdyby tylko chciał, ale całe szczęście nie chcą, albo ich jakieś normy powstrzymują ;)

Gość gość
mi sie wydaje , ze jesli wysoki facet bierze sobie niską dziewczyne , to oznaca ze ma kompleksy i chce sie w ten sposób dowartościowac.

Gość gość
A nie, że tak po prostu się spotkali i się sobie spodobali z twarzy, charakterów i unormowanej wagi? :D

Gość gość
ja nawet innej dominacji nie biorę pod uwagę osobnik który chciałby wykorzystać przewagę fizyczną to odpad kosmiczny !

Gość gość
Z moich obserwacji wynika, że niskie głównie dzielą się na 1. pewne siebie, zdecydowane dziewczyny, pozbawione kompleksów, które musiały nauczyć się żyć w tym okrutnym świecie pomimo przewagi fizycznej innych ludzi, wypracowały w sobie spryt i zwinność potrzebne do przeżycia w miejskiej dżungli :D Oraz typ 2, ciche, pokorne, chciałyby być wyższe ale nie są, uważają, że los je pokarał, szukają wysokiego faceta (warunek konieczny) aby przynajmniej ich związek miał średnią wzrostu oscylującą jako wzrost średni :D Sama się bardziej zaliczam do grupy 1 (nie 100%) ale mimo wszystko nie chciałabym się spotykać z facetem kurduplem, bo wychodzę z założenia, że dwa kurduple w związku to już za dużo :D

Gość gość
że co, że niby wysoki facet ma kompleksy i bierze sobie niską dziewczynę? Matko, co za bzdury :D

Gość gość
Ja jestem drobna .Mój wzrost to 154 i waze 42 kg . Moj maz ma 186 i waga 92kg

Gość gość
"Z moich obserwacji wynika, że niskie głównie dzielą się na 1. pewne siebie, zdecydowane dziewczyny, pozbawione kompleksów, które musiały nauczyć się żyć w tym okrutnym świecie pomimo przewagi fizycznej innych ludzi, wypracowały w sobie spryt i zwinność potrzebne do przeżycia w miejskiej dżungli smiech.gif Oraz typ 2, ciche, pokorne, chciałyby być wyższe ale nie są, uważają, że los je pokarał, szukają wysokiego faceta (warunek konieczny) aby przynajmniej ich związek miał średnią wzrostu oscylującą jako wzrost średni smiech.gif Sama się bardziej zaliczam do grupy 1 (nie 100%) ale mimo wszystko nie chciałabym się spotykać z facetem kurduplem, bo wychodzę z założenia, że dwa kurduple w związku to już za dużo smiech.gif" O,o, coś w tym jest, w tym podziale i w tym związku dwóch kurdupli też. Chociaż jak niska nie zechcę niskiego faceta, to która go weźmie? :/ Takiego 160-165 cm, oj biedni oni.

Gość gość
Tak to jest moi drodzy , ta za niska , ta za tłusta , a jeszcze innej wloze coś w usta :-)

Gość gościuwa18
szczupła w pasie dobrze pcha się ;)