Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu tak wielu facetów lubi niskie dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
Jezeli nie jest to leczenie kompleksow u takiego faceta,to przynajmniej sposob na poczucie sie silnym i dominujacym.Nawet jezeli to iluzja,a on nigdy sie do tego nie przyzna :D

Gość gość
W wielu zawodach znajdą się ci, przez których dany zawód ma niższą opinię niż powinien, nie ma co tu płakać nad psychologią. A autorka dała się wciągnąć w gadkę poza tematem. Stalo się.

a jak niby niższa partnerka ma wyleczyć kompleksy? Niski wzrost to nie jest specjalna wada u kobiety.

Gość gość
Moorland, może nie służy do leczenia kompleksów, ale jest wynikiem kompleksów (to idąc tą teorią, chociaż uważam że to nie przez kompleksy, tylko ot tak) ?

Gość gość
Dałam się wciągnąć :( Bo weszłam na kafeterię żeby się odstresować i poczytać głupoty a tu mi ciśnienie podnoszą tematem, który mnie do szału doprowadza :(

ale jak ma z tego wynikać. Jeżeli komuś podobają się drobne kobiety (a na to co nam się podoba wpływ ma wiele czynników) to nie znaczy, że ma związane z tym kompleksy. Przede wszystkim niski wzrost to nie wada która podobać moze się tylko kiedy ktoś sam czuje się zakompleksiony.

Gość gość
Ludzie, tu chodzi o zwykłe zwierzęce instynkty, a nie o żadne kompleksy. Z reguły: samicę ciągnie do dużego samca, samca ciągnie do małej samicy. Proste i logiczne.

Gość gość
już nie mogę tego słuchać, więc udam się na spoczynek :D dzisiaj kafeteria nie pomogła mi w odstresowaniu się, może następnym razem!

Gość gość
Jesteśmy tylko zwierzątkami: chrum chrum, hau hau, miau miau, elo elo. Animal planet, normalnie. Pogódźcie się z tym wreszcie. :)

Gość gość
Moorland zapytałaś "a jak niby niższa partnerka ma wyleczyć kompleksy?" Więc odpowiedziałam, że niska partnerka nie służy do leczenia kompleksów, tylko jest brana z powodu kompleksów. W odpowiedzi dostosowałam się do teorii niby psychologów, którzy się tu wypowiadali, ale ja tej teorii nie popieram, sądzę tak jak ty, że "Jeżeli komuś podobają się drobne kobiety (a na to co nam się podoba wpływ ma wiele czynników) to nie znaczy, że ma związane z tym kompleksy" :)

Gość gość
moorland,ty to chyba niska jestes :D

gość 23:40:11 - wiem, po prostu liczyłam, że ktoś to wyjaśni. gość 23:40:37 - jestem średniego wzrostu, ale duuużo niższa od faceta :)

Gość gość
wow Moorand, wszyscy zalogowani użytkownicy mają sekundnik? :)

Gość kejt mos
wg mnie wiekszosc facetow lubi sredniego wzrostu dziewczyny tzn 160-170. te nizsze i te wyzsze z moich obserwacji mniej sie podobaja. mysle tez ze bzdura jest ze wysoki facet ktory szuka niskiej dziewczyny ma kompleksy podobnie jak niska szukajaca wysokiego- po prostu tacy im sie podobaja i tyle. ja nie mam zadnych kompleksow i po prostu podobaja mi sie wysocy faceci ale za to nie ma dla mnie znaczenia np kolor wlosow podczas gdy dla kogos wzrost nie jest wazny ale koniecznie partner musi miec ciemne wlosy.

a nie wiem :D Mnie się wyświetlają tylko jak piszę posta i pod spodem wyświetla mi się forum. Nawet tego wcześniej nie zauważyłam :P

Gość faceci to chyba pedo

Przecież nie ma nic dobrego w byciu niskim, więc dlaczego faceci lubią niskie kobiety ? to dziwne wyższi ludzie generalnie wyglądają lepiej (oczywiście do pewnego stopnia) niezależnie od płci. Więc dlaczego większe wzięcie mają kobiety o wzroście 155 niż te o wzroście 172? Może faceci to ukryci pedofile w większości i jak nie mogą wziąć legalnie 13 latki to wezmą chociaż 19 latkę która wygląda jak 13 latka... Sorry przykre to ale serio tak uważam to jest mocno dziwne. Nie ma nic dobrego w posiadaniu krótkich nóg, braku szyi i wyglądaniu jak dziecko. Tylko krypto-pedo mogą to uznać za atrakcyjne...

Gość dużo facetów to

dużo facetów to pedo zakamuflowani dlatego wolą niższe logicznie nie ma nic pozytywnego we wzroście znacznie poniżej średniej i wyżsi ludzie (byle nie za wysocy) lepiej wyglądają. To jest mega dziwne że faceci wolą kobiety z wzrostem znacznie poniżej przeciętnej jest w tym coś pedofilskiego

Gość gość

Oho uderz w stół a żyrafy leczące kompleksy  się odezwą. Sam mam 183 cm i dla mnie kobieta kończy się na 165 cm. Przy wyższej w łóżku czuje sie jakbym spał z kolegą. Wysokie zazwyczaj mają dużą wagę i to nie jest sexowne. Wole taką kruszyne 155 niż wielkoluda np 179 bo taki wzrost nie jest kobiecy.