Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hard core z trzylatką

Polecane posty

Gość gość

ze szpitala wypisali nas bo za głośno krzyczała przy zastrzykach(wrzeszczała) zapalenie płuc się pogłębiło Lekarz zlecił zbyt słaby antybiotyk kolejny lekarz zapisał silniejszy-łaykała bo wolała to niż zastrzyki. Nie pomógł. Dziś inna lekarka zapisała antybiotyk tak gorzki że przeżyłam dwie godziny zgrozy, kiedy to dziecko po wypiciu 2ml zerzygało się, kolejne dwa rozrobiłam w mleku z kakao na życzenie dziecka i po wypiciu 10% zerzygało się ponownie.- Po czym resztę wypiło już stojąc półnagie w łazience bo bluzkę ściągnęłam do prania -koszmar! Jak u diabła radzicie sobie z takimi problemami???????????

Gość gość
niepokojąca nazwa topiku

Gość gość
z tego co opisujesz powinnaś nalegać na tym by była leczona w szpitalu mała powinna mieć założony wenflon i podawane przez niego leki chyba że to jakies durne prowo ja nie pozwoliłabym by lekarz po dwóch nietrafionych antybiotykach odesłał mnie z małym dzieckiem do domu bym radziła sobie sama

Gość gość
Ja się bałam wejść w ten temat xd

Gość gość
anytbiotyki same w sobie mogą powodować sensacje żołądkowe powinnaś była zadbać by nie przyjmowała leku na czczo, najlepiej po czymś konkretnym: kaszce, kawałku chałki, może wtedy by jej nie zemdliło