Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co wam fejsbook

Polecane posty

Gość gość

telefon albo gg wam nie wystarczy? musicie mieć fikcyjnych znajomych około 10000 na fb?

Gość gość
nurtuje mnie to samo pytanie co autora :) po kiego to potrzebne? ja nie mam i jest ok, nie mam potrzeby robienia z siebie nie wiadomo kogo

Gość gość
1. Do rozmow ze znajomymi z zagranicy 2. Do szukania pracy (na moje stanowisko warto udzielac sie na portalach spolecznosciowych) 3. Do zbijania kasy

Gość gość
Facebook nie jest po to, żeby mieć fikcyjnych znajomych ale po to, żeby mieć ułatwiony kontakt z prawdziwymi znajomymi. Jak ktoś nie chce mieć to niech nie zaklada. Bardzo ulatwia życie, bo np jesli szukam jakiejś książki albo nie wiem, dowiedzieć się, jak najtaniej dojechać gdzieśtam, wystarczy status na FB i mam odpowiedzi.

Gość kasizda
Ten kto go nie ma jest zerem i pchłom . Czyli 99% na tym forum

Gość gość
zgadzam sie z 22.27. dodam, ze dzięki temu mam zawiadomienia o waznych dla mnie zdarzeniach. Nie musze zapisywac adresow i telefonow znajomych, bo zawsze moge sie z nimi skontaktowac znalazlam znajomych nie widzianych od lat, sa ciekawe profile zwiazane z historia, sztuką, moge pomagac zwierzetom, wiem o pozytecznych akcjach, a piekne zdjecia z roznych zakatków swiata, wiele ciekawostek technicznych, porady kulinarne czy modowe itp itd. FB jest przydatny dla ludzi, ktorzy go potrafia sensownie wykorzystac. .Ale wiadomo, jak dac małpie brzytwę...Jak ktos jes malpą to z FB korzystac nie potrafi:)