Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie

Polecane posty

Gość gość

Bolało mnie dzisiaj podbrzusze i jajniki, myslalam, ze w końcu dostane okres, ale była to mala plama krwi. Okres mi się spoznia już 2 tygodnie, bolały mnie piersi co mi się dotad nie zdarzalo nigdy. Nie wspolzylam, mam 17 lat. Co robic? :( Boje się :(

Gość gość
Pójść do ginekologa albo...Niepokalane poczęcie

Gość gość
jak myślicie? proszę pomóżcie jak mam powiedzieć mamie? Boje się, nie chce isc do ginekologa :(

Gość gość
Bo ja się masturbowałam i się boje ze tam były plemniki :(

Gość gość
ej serio ludzie boje się :(

Gość gość
czy to może być cos poważnego? :( pomocy!

Gość gość
Jesli nie bzykalas to rozmowa z mama i lekarz .sorry nie ma co odkladac takich rzeczy bo kiedys mozeszmocno zalowac. Moja zona odkladala ginekologa mimo moich prosb i grozb. W koncu pojechala karetka na sygnale z pracy. Final - jestesmy malzenstwem bezdzietnym i nic sie nie zmieni .

Gość gość
spokojnie masz 17 latto mozejednorazowa reakcja na stres zmiana czasu i takie plamienie poprzedzające a okres nadejdzie jeśli się powtorzy w kolejnym cyklu idz do lekarza to mogą być cysty zapalenie a głownie zaburzenia hormonalne tylko ja przy torbieli miałam takie jazdy hormonalne ze psm miałam caly czas przez rok

Gość gość
a czy jeśli się masturbowałam i nie wiem czy tam były plemniki a wprowadzałam to do pochwy to mogę być w ciąży? :( okok poczekam na okres jeszcze z tydzień a jak nie to powiem mamie :(

Gość gość
moze ze stresu albo schudlas ostatnio? jakby sie tam znalazly plemniki?

Gość dziewczyna80
jak się masturbowalas majac wcześniej kontakt z nasieniem chlopaka to moglas wprowadzić je do pochwy

Gość gość
no wlasnie ich tam być nie powinno, ale wariuje. stresu dużego nie miałam ani nie schudłam. miałam tylko mocne przeziębienie wcześniej. i acatar lykalam.

Gość gość
Zapomniałaś napisać o śluzie, bo inne piszą o nim z jakimś chorym przekonaniem że kogoś ich śluz interesuje 😠

Gość gość
nie miałam kontaktu z chłopakiem zadnym. po prostu w łazience wzielam patyczek kosmetyczny i wprowadziłam go do pochwy. przez ostatnie 15 min przed masturbacja nie było w łazience nikogo wiec raczej plemniki by umarly gdyby zostały przeniesione na rekach, a poza tym nie mam pewności ze wgl by tam zostały przeniesione

Gość dziewczyna80
plemniki zyja do 7dni jeśli przenioslas je mimowolnie w wilgotnym zgięciu dłoni to zapłodnienie możliwe ale watpie chyba ze masturbowałas się przy chłopaku to pamiętaj ze plemniki sa nawet w plynie poprzedzajacym wytrysk i nie ma zartow

Gość gość
a duza ilość sluzu oznacza dni niepłodne czy płodne?

Gość gość
mowie ze nie miałam zadnego kontaktu z chłopakiem, bylam w łazience i się masturbowałam. ja nie przeniosłam, myłam rece mydlem, później wzielam patyczek. Serio 7 dni zyja na powietrzu? na jakims przedmiocie na którym nie było spermy nawet?

Gość dziewczyna80
w początkach ciąży jest sporo sluzu.. ale nie przejmuj się kazda dziewczyna ma inny przed miesiaczka jedne sucho inne wode a jeszcze inne owulacyjny gesty

Gość gość
Jejciu, zaczynam wpadać w panikę :( To ile zyja plemniki na przedmiocie bez spermy?

Gość dziewczyna80
7dni w miejscu wilgotnym czyli w wyrzuconej prezerwatywie wkładce chigienicznej itd. a teoretycznie na dłoni bieliźnie pare godz .w przedsionku pochwy mogą zyc kilka dni i dostać się glebiej

Gość gość
ja slyszalam ze pare minut na przedmiocie :( cos kręcisz chyba :(

Gość dziewczyna80
tak mnie uczyli na medycznych poza tym ginekolog a nawet dermatolog z racji alergii na lubrykanty tez mi to mówił

Gość gość
boje się co mam robić :(

Gość dziewczyna80
nic jakim cudem na patyczku mialabys plemniki? po prostu stres i nerwy hormony robia swoje wcześniej zawsze miałas regularne miesiączki?

Gość dziewczyna80
spytaj ginekologa ile plemniki zyja i jakie ryzyko po Ci wyjasni

Gość gość
Do ginekologa idź, niech ci wyjaśni sprawę.

Gość gość
no wlasnie nie wiem jakim cudem... ale już mi wszystko do glowy przychodzi... tzn w polowie cyklu miałam tez taka plamke mala z krwi i myslalam ze to plamienie okoloowulacyjne. nie zawsze, ale się dodatkowo martwię, bo nigdy mnie piersi, sutki nie bolały :(

Gość gość
do ginekologa nie pojde bo bym musiala chyba z mama skoro nie jestem pelnoletnia? poza tym na razie nie chce mowic nic mamie

Gość dziewczyna80
spokojnie to od hormonow masz jakies zaburzenia i te krwawienia od tego na pewno okres dostaniesz... jak się to powtorzy to lekarz Ci powie ze to młodzieńcze wahania hormonow a jak będzie AMBITNIEJSZY zleci badania i w najgorszym razie bedzieszmiec torbiel