Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie

Polecane posty

Gość gość
ok dziekuje bardzo. bo wiesz jak tak człowiek myśli to zawsze cos wymyśli i się roztrzasa nad tym.

Gość gość
Mogły na posadzce być, skakać i ci wpaść do środka jeżeli nie miałaś majtek :P

Gość gość
poczekam jeszcze z tydzień na ten okres a poznej jak się nie pojawi to powiem mamie. a sa jakies sposoby na wywolanie okresu? domowe?

Gość dziewczyna80
dorastasz i możliwe ze teraz cykle będą owulacyjne i stad te nowe dolegliwości czasem tak jest ze raz piersi bola innym razem nie co okres inne dolegliwości można mieć a hormony szaleją do menopauzy także się może zdarzyć zawsze i kazdej

Gość gość
tylko ze ja już miesiaczkuje 5 rok :/ ale mam nadzieje ze okres przyjdzie

Gość gość
Są, jedzenie kozubów jest niezawodne, większość nastolatek tak się zabezpiecza przed ciążą :P

Gość dziewczyna80
ja miałam 10lat jak w zegarku potem 2msc ciągłego psm a okresu brak i nagle dostałam okres potem poszlam do lekarza o okazało się ze cysta która obserwuje lekarz w nadziei ze się wchłonie inny lekarz twierdzi ze to torbiel hormonalna i dlatego zle się czuje i sugeruje wyciac zrobili mi wszystkie badania nawet markery nowotworowe jeszcze kilka cykli poobserwuje i chyba pojde operować bo te hormony mnie wykanczaja także bądź spokojna na pewno u Ciebie wszystko ok

Gość gość
bardzo dziekuje Ci za wsparcie i za porady, bo tu na kafe czasami ciężko o normalnego towarzysza do rozmowy :) dziekuje jeszcze raz, zycze dużo zdrowka :) i czekam na okres :)

Gość dziewczyna80
dzięki;] i nie stresuj się podczas takiej burzy hormonalnej okres moze wariować być dłuższy krotki itp. ..podobno lekarze przewiduja średnio w ciągu roku możliwość dwóch takich cykli i jest to w granicach normy pozdrawiam