Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadLife

Ach te moje wymagania

Polecane posty

Gość MadLife

Spicie jeszcze ? :) Napiszę krótką historię, może coś doradzicie. Jakiś już czas temu zakończyłem związek z dziewczyną. Nie będę zdradzał szczegółów po prostu chyba nie było nam do końca pisane. Rozstanie bolało ale jakoś to przeżyłem ale teraz mam problem ze znalezieniem odpowiedniej dla mnie osoby. Wiadomo nie jestem jakimś mega super ciachem za którym kobiety by szalały a mimo tego miałem właśnie dziewczynę którą moim zdaniem wyglądem ocierała się o ideał, do tego była inteligentna i fajna z charakteru. Przez to teraz mam tak zawyżone wymagania że praktycznie 95% kobiet dla mnie nie jest atrakcyjna....po prostu nie mogę przestać porównywać dziewczyn które spotykam do mojej byłej. Znacie jakiś sposób aby walczyć z tym ? Z jeden strony nie chcę szukać kogoś na siłę, chce znów mieć te motyle w brzuchu itp. A z drugiej samemu tak egzystować to też na nic, a czas ucieka....26 lat już mam :)

Gość gość
Podejrzewam ze predzej wygrasz w lotka............. W tym wieku i z tym doswiadczeniem - rozsadek rzadzi sercem

Gość gość
Coś bym ci doradził, ale nie będę zdradzał szczegółów.

Gość gość
to jakieś tajne te szczegóły :) Ja po prostu znów chcę kogoś mieć...

Gość gość
chyba jeszcze nie do końca się z tamtej wyleczyłeś. nie szukaj nikogo na siłę