Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mega szczesliwa

Polecane posty

Gość gość

hej mam na imię kasia,mam 19 lat i zostanę mamą bliźniąt. mieszkam u teściów z moim narzeczonym i dostałam wielgachny pierscionek zaręczynowy!jestesmy mega szczesliwi i wszyscy z facebooka o tym wiedzą. misio obiecał mi wesele na 100 fajerów i suknie z salonu, ale wpierw musze urodzic blizniaki. jak podoba się wam zestaw imion? olivier i vaneska?

Gość gość
te dowc**y to już nawet nudne nie są. Są już zwyczajnie irytujące. Idźcie sobie posprzątać w piwnicy jak nie macie co z czasem zrobić co niektóre

super że jesteś szczęśliwa i że wszytsko ci się układa.a zestaw imion ciekawy i oryginalny.ja jeszcze nie wiem czy będzie córcia czy syn bo moje maleństwo zawsze na usg robi mi psikusa i odwraca się:)ale jak bedzie dziewczynka to prawdopodobnie Hania a jak chłopiec to albo Ksawery albo Dawid.pozdrawiam trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie i kruszynki;)

Gość gość
nie moge sprzątać bo zajmuje sie dzieckiem szwagierki-alanek.

Gość gość
alanek ma 2 latka. a może lepiej nazwać nicolas i nicola? misio ma warsztat samochodowy i ja nigdy nie bede pracowac.

Gość gość
nawet nie stac was na wymyslenie czegos nowego.kopiujecie w kolko te durne tematy.jak nie dziunie w ciazy to mieszkanie na kupie z tesciami.i wmawianie wszystkim ,ze wanesy i alany to tylko puste lale maja .infantylne i rzenujace.

Gość gość
mega glupia i szczesliwa a niby kto?rzucają kiepy na plac zabaw i wołają nikola!