Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxOxxxOxxx

Jak znalezc faceta ktory

Polecane posty

Ale mnie nie interesuje sam seks tylko zwiazek z takim seksem. Nie chce f**kfrienda tylko milosci wzbogaconej o megadobry seks. Rozumiesz?

Chyba zle sie wyrazilam w poprzedniej wypowiedzi, chodzilo mi o zwiazek z mezczyzna a nie z seksem hi hi. Wybaczcie ale jestem mocno przeziebiona i mam goraczke plus moj komp nie ma polskich znakow.

oczywiście że rozumiem, to proste jak drut. po prostu obecny facet ci nie odpowiada pod pewnymi względami i mierzysz wyżej, typowa sprawa. jednak piszesz jakby na świecie nie było dobrych kochanków i to była jakaś trudna sztuka takiego wolnego znaleźć, a prawda jest taka że to babom się nie chce i te sprawy lubi może jedna na trzy. to co my mamy powiedzieć? inna sprawa że jak jest dobry, to gdzieś musiał się wytrenować i potem ciągnie wilka do lasu. z kobietami jest tak samo zresztą.

Moim zdaniem to bardziej kwestia iskry, czegos co mamy w sobie, niz treningu. Choc z drugiej strony moze i tez doswiadczenie nie jest tu bez znaczenia choc nie jest powiedziane ze nie mozna go zdobyc z jedna osoba w czasie dluzszego zwiazku. Wydaje mi sie ze patrezysz odrobinke stereotypowo.

to w sumie prawda, mi dobrze szło od samego początku :) chyba najlepiej po prostu często się umawiać i szukać tej iskry która spowoduje wymowne spojrzenie, ja też dobrze ją znam i poszukuję :D

Gość gość
oczekujesz typowego r****cza i porządnego mężczyznę w jednym a tak się nie da bo to są przeciwstawne postacie. Ogarnij się kobieto!

Mam juz 32 lata, jestem naprawde bardzo atrakcyjna... ooo ale chyba w glowce pustka u ciebie (sic!) stad problem w znalezieniu kogos odpowiedniego do twoich wymagan

atrakcyjna i samotna 32latka to już samo w sobie brzmi podejrzanie :D rozumiem 16-latka może się jakoś uchowała.

Gość gość
Dave_Gahan chcesz ostrej laski ale uważasz, że ciągnięcie za włosy jest nienormalne ? ?????

tak. chodzi mi o "pozytywnie ostrą" z dobrą kondycją i soczystą muszelką, a ciągnięcie za włosy zajeżdża mi masochizmem i patologią. za bardzo szanuję kobiety żeby czerpać przyjemność z ciągnięcia ich za włosy i walenia jak szmatę.

Ja nie jestem sama. Jestem rozwodka i mam faceta ktory jest kiepski w lozku; A to ze jestem atrakcyjna to fakt ktory potwierdza moje otoczenie. Czy to az tak zle zdawac sobie sprawe z wlasnych zalet? W Polsce jest cale mnostwo atrakcyjnych kobiet i nikt od nich nie wymaga falszywego i grubymi nicmi szytego poczucia skromnosci.

problem w tym że w internecie każdy baleron zdaje sobie sprawę z własnych zalet bo naoglądał się bridget jones i naczytał cosmo i wysokich obcasów :P ja nie mówię że ty na pewno jesteś brzydka tylko, że jak czytam w internecie kolejną "seksbombę" to w mojej głowie pojawia się szyderczy uśmieszek. inni mają chyba tak samo. ja mam taką teorię, że brzydkie kobiety w internecie kreują się na ładne. średnie kobiety w internecie kreują się na piękne, a ładnych kobiet w internecie nie ma w ogóle. jak serio jesteś taka ładna to problem powinien jedynie mieć kwestię odpowiedniej selekcji kandydatów z licznego grona. no chyba, że w ogóle odmawiasz wszystkim z wierności, no to wtedy też raczej nie znajdziesz nikogo lepszego.

Gość gość
też marzę o takim związku- bliskość, przyjaźń i zrozumienie a łóżku ogień. Do tej pory nie poznałam takiego mężczyzny. Obecny "partner" jest przyjacielem i kochankiem - nie jesteśmy parą bo nie ma między nami uczucia ale dogadujemy się świetnie. TYlko, że ja bym chciała swtorzyć związek oparty na uczuciach i fascynacji w którym dobry seks byłby elementem a nie podstawą. Awykonalne? Mam 25 lat i też jestem atrakcyjna

Nie mowie ze seksbombe, ale ladna ze mnie kobieta. Mam170cm wzrostu, waze 57kg, mam ladna buzie, biust 3 ladna pupe i naturalne jasne blond wlosy ktore ostatnio scielam na boba, czyli pod kontem, z tylu krotsz, wydluzajaco ku przodowi.Czy to az takie wazne?

Gość gość
a jointy? :) no też odpadam, nigdy nie paliłem więc nie umiem się zaciągać a jak się nie zaciągasz to wiadomo :) a tak poważnie to chyba złą drogę obrałaś

Ja odmawiam prawie wszystkim ze strachu bo kiedys zostalam skrzywdzona chyba przez to ale wolalabym nie wnikac w ten temat. Chce o tym zapomniec;

Gość gość
autorko- piszę, bo rozumiem czego chcesz - mam tak samo. Też lubię zapalić, seks bywa wtedy nieziemski :) osoby, które piszą, że zapewne jesteś nieatrakcyjna skoro nie możesz sobie nikogo znaleźć- to jest bulls**t. U mnie chodzi o to, że jestem wymagająca w stosunku do ludzi jak i do siebie, mam chyba specyficzny światopogląd i naprawdę trudno mi znaleźć kogoś z kim się dogadam. Smutne, że taki piękny wiek a my - kobiety narzekamy na brak miłości i seksu. Też zaczynam się nad tym zastanaiwać, że przecież młodsza już nie będę i piękniejsza chyba też nie ...

Do przedmowczyni! Nastepny glos zrozumienia i juz sie cieplej na sercu robi. A moze to raczej nie w nas kobietach tkwi problem tylko we wspolczesnych mezczyznach?

jeśli to ci zrobi cieplej na sercu to mogę potwierdzić że to problem w mężczyznach którzy po prostu na was nie zasługują :)

Gość gość
2 posty wyrażające zrozumienie to ja- przedmówczyni :) Nie wiem czy to kwestia mężczyzn, model kobiety i mężczyzny się ciągle zmienia i wystęuje tu wiele niedopasowań. Ale liczę, że prędzej czy póniej ( z nadzieją na prędzej) swój znajdzie swego.

Ja tez bym chciala sie zakochac z wzajemnoscia. Biedny ten moj facet, on mnie kocha a ja z nim jestem z wygody. Chociaz czasami czuje sie jak jego trofeum, jak cos w rodzaju ozdoby. Chociaz z drugiej strony nie moge tak tez powiedziec bo ostatnio zaczelismy robic razem interesy i idzie nam dobrze. Niedobra jestem. Zaluje ze tak mam ale tak wlasnie mam. Moze i nigdy go nie zostawie a moze wdam sie w jakis romans z pasja i czmychne mu nawet jutro. Kto to wie?

Gość gość
Ty nigdy nie zakochasz się z wzajemnością. Albo bawisz się kimś, albo ktoś się Tobą bawi, nie potrafisz inaczej. Jesteś cyniczna i wyrachowana. I jak sama piszesz, możesz tylko żałować, że taka jesteś.

Jestem tylko czlowiekiem. Ulozylam sobie zycie z facetem ale seksualnie do siebie nie pasujemy. Probowalam z nim zerwac ale on nie odpuszcza. Szkoda mi go ale tak na prawde czuje sie samotna, niedopieszczona i niedor*****a.

Gość weiherland
... ludzie z tym seksem to już k**wa powariowali do reszty. Ja rozumiem, że to przyjemny oraz ważny aspekt życia no ale żesz k****a bez przesadyzmów

Gość gość
ja też już rzygam tym seksem i w sumie to nic specjalnego, no chyba że ktoś jest tak prymitywny, że dla niego wsadzanie ku ta sa w doopę to extra zabawa, ja wole poczytac ksiązkę