Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxOxxxOxxx

Jak znalezc faceta ktory

Polecane posty

Bedzie szczuply lecz nie chudy, wysoki, bedzie mial penisa 20 cm, bedzie ogarniety ale tez imprezowy, bedzie jaral lolki ( ze mna ) i bedzie okolo trzydziestki? Jeszcze idealnie by bylo gdyby mial dziki temperament w lozku i gdyby znajomosc zaczela sie od seksu. I gdybysmy przez caly miesiac nie wylazili z lozka i stopniowo ta namietnosc przerodzila sie w czulosc i milosc. Mam juz 32 lata, jestem naprawde bardzo atrakcyjna a dobrego seksu mam w zyciu jak na lekarstwo. Niedlugo moja uroda przeminie a tu zero frajdy z seksu. To przykre.

Gość gość
pod latarnia na pewno coś znajdziesz. coś czuję, że tam Twoje miejsce

Gość gość
Co ludzie mają w głowach....aż żal czytać.

Gość asddsa
Nigdy nie uwierzę, ze kobieta koniecznie chce faceta z 20cm penisem. Kobiety to nie studnie. Żenujące topiki.

Gość gość
Chyba nie aż taka atrakcyjna skoro masz problem ze znalezieniem faceta lub/i r****cza.

Wlasnie ze jestem konbieta i czlowiekiem rowniez i mam swiete prawo do wlasnej satysfakcji i rozkoszy w lozku. A wy dziewczyny lubicie male penisiki? Nie wierze!!!!!

Gość gość
to dziwne to co napisałaś ;) ale takiego faceta mozna spotkac fakt :) gdzies tam pewnie jest :)

Ja nie chce tylko r****cza ale kochanka, przyjaciela i r****cza w jednym. Moj obecny facet jest fajny ale B E Z N A D Z I E J N Y w lozku i ma malego. Trzy minuty i gotowe. Zdradzilam go i bylo suuuuuperrrrr. Szkoda ze ten chloptas z ktorym go zdradzilam to byl tylko r****cz a na faceta sie nie za bardzo nadawal. Dal mi niesamowite orgazmy ale nie dal ani ciepla ani czulosci.

Gość gość
skad jestes autorko :D? tak sie sklada ze pasuje do twojego opisu fakt ze nie w 100 % ale ;) mhm zobaczymy zalezy mi na dyskrecji :)

Wydawalo mi sie ze wlasnie znajde kochanka i wilk bedzie syty i owca cala, ale ja tak nie umiem. W sumie z tym r****czem spotkalam sie trzy razy i sama go pogonilam. Teraz troche zaluje;

Gość gość
jak cos to napisz xx010@tlen.pl

ja nie rozumiem dlaczego niby atrakcyjna kobieta ma problemy w tej kwestii, to dla mnie nielogiczne. ja nie znam ani jednej takiej, jak już to są "ładne inaczej". to tak jakby prezes spółki giełdowej narzekał, że nie potrafi znaleźć żony zajmującej się domem. dlatego traktuję ten temat z przymrużeniem oka.

Zly adres e-mail podales; Niestety musze lojalnie uprzedzic ze nie jestem zbyt latwa w zadnym aspekcie zycia. Co prawda temat jest o seksie ale jesli ktos uwaznie przeczyta bedzie wiedzial, ze dla mnie to nie wszystko. Seks jest wazny ale uczucia sa tak samo wazne i w idealnym swiecie mialabym przystojnego, rozrywkowego partnera o duzym penisie ktory by mnie kochal i ktorego ja tez bym kochala. Bylby soczysty seks i czulosc. Obu tych rzeczy mi brakuje. Najpierw ostre rzniecie a potem mizianie i caluski a potem znowu rzniecie i tak w kolko. Marze o tym.

Gość gość
tekst dosadny ale i smutny zarazem

Ja mam pecha bo albo trafiam na rewelacyjnych w lozku lajdakow ktorzy moga funkcjonowac tylko jako f**k friend albo na fajnych facetow ( takich jak moj obecny ) ktorzy nie potrafia sie bzykac a do potrzeb kobiety podchodza zpatriarchalnego punktu widzenia. Takie 13cm i 3 minuty do konca to dla mnie S T A N O W C Z O za malo. Czy to dziwne?

Gość gość
a nie próbowałaś zacząć od poprawy swojego faceta w łózku, tylko od zdrady

nie wiem co rozumiesz pod pojęciem ostrego rżnięcia, ale np. ja nie mógłbym zakochać się w kobiecie którą każe mi ciągnąc się za włosy i przeklinać (a takich dzisiaj niemało). potem się przytulać i traktować jak księżniczkę? generalnie masz bardzo wysokie wymagania i osoby które je spełniają są rozchwytywane (czyt: nie muszą inwestować czasu w dobre relacje z kobietami aby zrealizować swoje wysokie potrzeby). jak komuś uda się trwale usidlić takiego mężczyznę to musi być kobietą z najwyższej półki (wyglądowej i intelektualnej) bo to zadanie prawie niewykonalne.

Dave Gahan, masz racje. Ja moglabym usidlic takiego faceta, ale nie znioslabym zdrady. Z jednej strony jestem kobieta i chce byc ulegla, ale w zyciu chce dominowac a to sie strasznie kloci i dlqtego boje sie ze nigdy, przenigdy juz nie bede szczesliwa. Co do ostrego rzniecia to tak, lubie byc chwytana za wlosy, ale tak zeby to nie bolalo, lubie lekkie obelgi ale w zdrobnieniach tak, by brzmialy prawie czule. To wlasnie mnie podnieca. Nie kreci mnie natomiast bol fizyczny i faktyczne ponizenie, brrrrrr. Mezczyznom niejednokrotnie trudno jest wyczuc grannice.

Wydaje mi sie ze moje upodobania seksualne mieszcza sie w granicach normy jak dla kobiety hetero w moim wieku. Mysle , ze jestem raczej normalna. Chce po prostu poczuc w lozku te zdrowa odrobinke samczego testosteronu i sily sugerujace dobra jakosc kodu genetycznego. To chya tak dziala.

Gość gość
32 lata a we lbie g***o zamiast mozgu...

Gość gość
32 letnia kobieta a wypociny takie jak u nastolatki , zapewne twoje IQ jest ponizej poziomu malpy ! Poza uroda i dupa nic nie masz do zaoferowania , porzadnego faceta nie znajdziesz ! Twoje miejsce faktycznie jest pod latarnia albo w burdelu by mogli cie zaliczac wszyscy wtedy bedziesz zadowolona :D

ja nie uważam żeby to było normalne, chociaż to jest (niestety) powszechne.jak kobieta chce takich zabaw to mogę zrobić to dla niej, ale wtedy moje podniecenie leci łeb na szyję i ostatnia myśl jaka mi przychodzi do głowy to małżeństwo. ja zresztą też szukam kobiety która byłaby ostra w łóżku (ale nie tylko dla siebie) i łagodna w życiu, no ale idzie mi kiepsko. wydaje mi się, że trzeba się zdecydować na jedno bądź drugie bo takich "pakietów" po prostu nie ma.

Gość gość
Dave Gahan ale ty nie musisz robić łaski kobiecie, że się z nią ożenisz, która by chciała takiego prostaka jak ty, nieroba śmierdzącego, co cały dzień siedzi na forum dla kobiet i pisze bzdury, za męża? ja bym cię prostaku za męża nie chciała, jesteś takim zerem, twoje posty są nudne jak flaki z olejem, nic nie wnosisz, jesteś prostakiem co na forum wywala intymne sprawy, jesteś takim kompletnym zerem, i ty jeszcze robisz łaskę, że kobiecie się oświadczysz hahah? ty powinieneś calowac kobiete po stopach, że w ogóle jakaś despperatka z takim dnem jak ty che isc do wyra

gosc czy ja sie tutaj komuś oświadczam? daj mi spokój. co do ostrości to też musi być aktywna w łóżku i palić szeroko rozumiane kalorie, a nie statycznie wypiąć d**ę i domagać się ciągnięcia za włosy. to drugie dla mnie nie jest w ogóle ostre, mimo że wiele kobiet tak właśnie rozumie "ostrość".

Oj wierz mi, ja to jestem istny zywol. Nie chodzi mi o brutalny seks z dmuchana lala tylko o soczysty seks dwojga aktywnych ludzi. Ja wierze ze niejedna kobieta znajduje takiego kochanka i partnera a ja mam po prostu pecha.

to tak jakby multimilioner nie umiał znaleźć kucharki. więc tak- masz pecha. żeby nie nazwać tego niezaradnością :)