Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do rodzicow dzieci z autyzmem

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym ostrzec wszystkich rodziców mający dzieci z autyzmem mieszkających w Warszawie. Uważajcie na konsultantów takich jak M. Kawa. To wyludzacz pieniędzy. Pani ta prowadzi dziecko praktycznie się nim nie zajmując. Przychodzi na konsultacje raz na kilka długich miesięcy. Nie interesuje si dzieckiem. Nie można się o niej dodzwonić nie odpisuje na maila. Jeśli dzieje się coś zlego z dzieckiem, ma zachowania agresywne , i w przedszkolu nauczyciele nie mogą sobie poradzić Pani Kawa nie przychodzi na zajęcia . Dopiero zjawia się jak sama zadecyduje kiedy chce przyjść zgarnąć za 2 godziny tylko obserwacji 400 zł. Po zatem pracuje z terapeuty ktorych zatrudnia na czarno. Nie ma z nimi żadnych umów. Ewentualnie o dzieło i to czasem tylko jak rodzic chce fakturę. Ostrzegam wszystkich rodziców poszukujących terapeutów dla swego dziecka. Mimo dobrego pierwszego wrażenia z ta panią kontakt jest bardzo utrudniony i praktycznie terapia jest bardzo okrojona i nie profesjonalną.

Gość julkakabaty
Ja też miałam styczność z ta panią K. Mi kiedyś odwołała konsultacje a bardzo zależało mi n jej przybyciu ponieważ moja corcia miała trudny okres i nie chciała wogóle jeść. Pani K. Napisała ze jest chora, po czym byłam na mokotowie , załatwiania sprawy urzędowe i dojechalam na chwilę do galerii kupić buty dla dziecka. A tu proszę pani KAWA na zakupach. Bezczelnie babsko. Zerwała współpracę z ta kobieta...

Gość gość
my zaprowadziliśmy tam filipka i natalkę i już nam ich nie oddali także jesteśmy teraz szczęśliwi i możemy żyć normalnie bez tych dziecioków