Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bym chciała tak

czy lekarz potwierdzi już ciążę

Polecane posty

Gość tak bym chciała tak

stosunek bez zabezpieczenia 10.10 do 15.10... ostatnia @ 11.09... bardzo nie regularne cykle(32-47 dni). od 10.10 1/2 tab bromergon... 21.10 test negatywny, 24.10 test negatywny, 26.10- 27.10,-28.10-30.10 testy pozytywneusmiech.gif mozliwe zapłodnienie właśnie mięszy 10 a 15 października...jutro wizyta u gina i tutaj moje pytanie: czy lekarz może juz potwierdzic ciążę? czy testy mogą sie mylić? 1 test Quixx 2 Amil...

Gość gość
testy mogą się mylić ale jeżeli jesteś w ciąży to lekarz to potwierdzi mozesz jeszcze zrobić badanie krwi hcg i wtedy będziesz miała pewność.ja robiłam testy 5 dni po spodziewanej @ i wyszły pozytywne do lekarza poszłam tydzień później i był widoczny pęcherzyk ale jeszcze bez zarodka

Gość gość
Tak,potwierdzi Ci ciąze. Mi prywatny ginekolog potwierdzil w 6 tyg odrazu jak bylam na wizycie,wczesniej połoznik potwierdził w 4 tyg rowniez . Odrazu doatałam karte ciazy. Obecnie jestem w 20 tyg:) pozdrawiam i duzo zdrowka:)

Gość gość
zapłodnienie 2 tygodnie temu? Moim zdaniem na usg ie będzie jeszcze widać. poczekaj 10 dni od terminu okresu

Gość gość
Ja mam cykle 28 dniowe. Test zrobiłam 32dc, u gina byłam 33dc i był pęcherzyk bez widocznego jeszcze zarodka.

Gość gość
Mozliwa jest tzw ciąża biochemiczna - zatem min 10 dni od spodziewanej miesiączki - to termin najdogodniejszy.

Gość gość
w najlepszym przypadku jestes w ciazy 3tyg. jak lekarz ma ci ja potwierdzic? zarodka czasami i w 5 tyg jeszcze nie widac

Gość tak bym chciała tak
mam czekać do @ którą powinnam dostać 11 października??? przecież już koniec października?! wiem ze tylko w tych dniach mogłam zajść w ciążę bo seks tylko w tych dniach był bez zabezpieczenia i były to dni spodziewanej miesiączki. wychodzi ze zaszłam w dniu spodziewanej @... teraz robiłam kolejny test i 2 krech jak nic...sikańca teraz robiłam tamte były płytkowe...

Gość tak bym chciała tak
to by był ok 3 tydz od zapłodnienia nie od OM...@ sie już nie sugeruje bo to nie ma sensu... mam ciężka fizyczna parce i boje sie zwlekać z wizytą u gina:( mam za sobą poronienie i nie chce ryzykować...

Gość gość
Wg mnie to za wcześnie - ja byłam jakieś 4 tygodnie po owulacji i było widać maleńką (podobno migającą) kropeczkę. Dopiero po 6 tygodniach na USG było widać na tyle, że ja byłam w stanie dostrzec i zarodek, i bicie serca. Po 2 tygodniach od owulacji może nawet nie być pęcherzyka ciążowego widać.

Gość gość
w tej telewizji same kobiety w ciąży! Kasia Cichopek znowu spodziewa się dziecka :) Tutaj fajna strona na temat gwiazd telewizji: http://teleshow.pl/