Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafa dla żyrafy

Laski jaki wzrost lubicie u facetów Faceci jaki wy u kobiet

Polecane posty

Gość gość
Wg badań tylko 20% młodych przekracza 190. Jak dla mnie przesada by tak wysoko zawieszać poprzeczkę gdy samej ma się 160.

Gość gość
Mam słabość do wysokich mężczyzn, tak 180 cm w zupełności wystarczy. Sama jestem niewysoka i uwielbiam wysokich facetów.

dziś Serio? Czyli jestem w tych 20% :) A tak trochę poza tematem, to jak ktoś się dziewczynie spodoba, to wątpię, by wzrost był kluczowym wyznacznikiem (nie licząc może jakiś skrajności typu super niski czy koszykarz 210 cm) - to oczywiste. Ludzie wymyślają sobie swoje typy, kryteria wzrostu i wyglądu, a w życiu jest często tak, że zakochują się w kimś nie do końca pasującym ich ideałom - i to jest naturalne.

Gość gość
Mam 167 cm a mój facet 192 i jest najlepiej

Gość gość
dziś Mam 167 cm a mój facet 192 i jest najlepiej Njalepiej? Chyba żartujesz. Dziewczyny o tym wzrosćie powinny chodzić z gosćmi 180.

Gość gość
Nie wiem jakim cudem takie karlice są w stanie zainteresować wysokich facetów. Mam 187 i nie jestem w stanie zadowolić sie dziewczyna pon 165 zwłaszcza jeśli jest filigranowa. Seks jest jak jedzenie. Duży facet musi dużo zjesć.

Gość gość
2 metrowy facet zamiast oczuf to ma okulary żeby dostrzec co mu sie pałęta w nogawkach bo te jajka musza być symetryczne w kazdej kieszeni to na szcescie w nowym roku. facet prawdziwny winien mieć góra 168cm bo nadrabia to przyrodzeniem tewysokie - mają małego libidio bo jak by mieli dużego libidio to byliby za wysocy dla niskich kobiet no i popoco tak? a tak to wszyscy mają równo :-)

Gość gość
185 byłby idealny.

Gość gość
Takiego festiwalu spierdolenia jak tutaj jeszcze nigdy ne czytałem. Wchodząc tu przeczuwałem ze wymagania będą nierealne Ale że każda bedzie wyjeżdżać z 190 albo więcej? Czemu nie od razu 220? Gdzie wy takich spotykacie?

Gość gość
Mam 180 cm. Nie odpowiadały mi wysokie dziewczyny powyżej 170. Moja żona ma 167cm i jest w sam raz. Zawsze też intrygowały mnie niskie dziewczyny wzrostu ok. 155. Podobno seks z nimi jest niesamowity. Niestety nigdy nie miałem okazji tego sprawdzić. Poznałem kiedyś ładną, niską drobną dziewczynę, która mi się podobała i ja jej się podobałem. Sęk w tym, że ona miała 15 lat a ja 22.Musiałbym długo czekać. Gdybyśmy poznali się 2-3 lata później to bylibyśmy razem. W międzyczasie poznałem moją żonę. Ale nie żałuję. Moja żona jest super.

Gość gość
185 minimum. 190 ideał

Gość gość
Takie tłumoki się wypowiadają że nic dziwnego że ten kraj jest na dnie, z takim społeczeństwem. Minimum 185 cm przy średniej ogólnokrajowej 177... Albo to: "i niskie i wysokie są atrakcyjne"; czyli każdy facet poniżej 185 cm jest nieatrakcyjny a każda dziewczyna jest atrakcyjna, nawet kur..pel poniżej 160 cm bo jej wolno być niską i ona ma prawo oczekiwać faceta 190 cm. Że takie odpady ludzkie mogą myśleć i oddychać jednocześnie to jest cud.

Gość gość
Te wszystkie pustaki które tak się nakręcają że mają facetów 190 cm, wiecie kogo macie? Materiał na inwalidów. Tak, dobrze czytacie. Myślicie że serce nie kwęknie jak non-stop przez całe życie ma do przepompowania co najmniej te 15 cm krwi więcej? Faceci ponad 190 cm i ponad 40 rż. to potencjalne wraki człowieka, później taki zaniemoże i stanie się robiącą pod siebie rośliną. A wy zamiast chodzić z facetem 175 cm to będziecie babrać się po łokcie w g..nie tego "wysokiego, przystojnego" któremu serce wysiadło i wali pod siebie w pampersy. Ale co tam, najważniejsze że przez kilka lat takie same pustaki jak wy oglądały się z zazdrością za tym waszym wysokim facetem.

Gość gość
jak facet 190 o siebie dba i cwiczy to nie bedzie kaleka...

Gość gość
Bądźmy szczerzy 90% z was kafeterianki nie może niczego wymagać, bo same sobą nic nie reprezentujecie, jesteście same bo stają wam suty do telenoweli brazylijskich a w realu ani kurdupel ani shaqu oneil 2,40m się wami nie interesuje

Gość gość
Więcej niż 190 prosze sobie schować między bajki bo brzmi to równie komiczne co facet chcący kobiety niższej niż 150 i 40 kg wagi.

Gość gość
Wyższych ode mnie i pięknie zbudowanych i umiesnionych.

Gość gość
Ja mam 175 cm mój mas 192 cm, ale nie patrzyłam na wzrost sami mi się trafiali tacy 185-195 cm

Gość gość
Mąż *

Gość gość
gość dziś Więcej niż 190 prosze sobie schować między bajki bo brzmi to równie komiczne co facet chcący kobiety niższej niż 150 i 40 kg wagi. Wsrod tzw mlodyh czyli 20-26 jest wielu facetow ok 190cm.... mam wrazenie ze mlodzi ludzie i kobiety i mezczyzni wszysy sa bardzo wysocy

Gość gość
gość dziś Bez przesady. Większos ma w okolicach 180. Sam mam 187 i idąc ulicą jeden może 1 na 5 młodziaków jest wyższy

Gość gość
A ja jestem wysoka mam 178 i niestety wiekszosc facetow jest ode mnie niższa. Ale i oni nie maja oporów co do wyzszej dziewczyny, bo propozycji mialam wiele, ale ja nie chce nizszego.

Gość gość
w obecnych czasach facet musi mieć min 186cm, ponizej to na obecne standardy niski facet. 180 to dziś jest niewiele, a poniżej 180 to już porażka. Sama ma 173 cm i jestem atrakcyjna, nie spojrze nawet na takiego karła 170

Gość gość
gość dziś [00:09 Hahaha Co ty piedzielisz? To ile ma wg cb średni? Bo chyba nie powiesz ze 190. Większość młodych chłopaków po 180 . Sama poprostu jesteś zhrafą i sobie zawyżasz.

Gość gość
Może być fajna dziewczyna która ma 150cm wzrostu i taka która ma 190. Mnie to zupełnie nie przeszkadza jeśli jej by nie przeszkadzało. Sam mam 175cm, ale jestem już troche po 30. Młodsze pokolenia są po prostu nieco wyższe. Pewnie dlatego że lepiej się odżywiały. Jedynym jakimś praktycznym wyborem wyższego partnera partnerki może być to że po prostu są większe szanse na wysokie potomstwo a wyższe osoby są częściej awansowane, co nie znaczy że niskie osoby nie mają szans na awans czy sukces. Wyższe osoby po prostu lepiej zapadają w pamięć są bardziej zauważalne, więc jest to jakiś dodatkowy atut. Oczywiście jeśli wysoka osoba będzie głąbem to nie dostanie awansu, mowa tu jedynie o przypadku np. 2 osob niskiej i wysokiej o podobnych kwalifikacjach - ten dodatkowy wzrost może być czynnikiem sprzyjającym działającym na podświadomość osoby decyzyjnej. Czytałem kiedyś o tym, ale też pracuję w korpo i dostrzegam taką zależność.

Gość gość
00:09 "sama mam 173 cm i jestem atrakcyjna" :D tak sobie wmówiłaś że jesteś atrakcyjna i sama w to wierzysz. A to że jakiś Wojtek czy Maćków się Tobą zainteresuje to nie jest dowód na atrakcyjność, teraz nawet dziewczyny wyglądające jak g..no zawsze sobie kogoś znajdą. Po wpisie widać Twoją agresję i chamstwo a taka osoba nie może być atrakcyjna, pysk to nie wszystko. "na karła 170 nawet nie spojrzę" napisała ta o 3 cm wyższa. Czyli sama nazwałaś się karlicą bo 3 cm różnicy nawet nie widać na oko. A twierdzenie że "facet ma być wyższy" to polski ciemnogród, czasy się zmieniły na szczęście.

Gość gość
A ja jestem karlicą jak ktoś napisał. Mam 158 cm i zawsze podobali mi się wysocy, postawni mężczyźni. A życie sprawiło mi takiego fiskusa, że zakochałam się w takim 167. Nigdy jednak wzrost nie był dla mnie wyznacznikiem męskości. Wysoki mężczyzna po prostu jest bardziej zauważalny, tak jak piękna kobieta. To raczej instynkt podpowiada nam, by zwrócić na takie osoby uwagę.

Gość gość
Faceci a lubicie wysokie laski?